bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vancouver si veze z Detroitu vítězství. Red Wings prohráli čtvrtý duel v řadě

23. října 2017, 7:07

Jan Šlapáček

Red Wings se chystali v domácím prostředí ukončit sérii tří porážek v řadě. Tento plán jim ale hrubě nevyšel, po velmi špatném výkonu Detroitu se z vítězství radovali hokejisté Canucks, kteří hráli aktivně a šli úspěchu naproti.

Detroit Red Wings - Vancouver Canucks

1:4 (1:1, 0:3, 0:0)

Branky a nahrávky: 19. Mantha (Nyquist, Green) – 15. Bärtschi (Horvat, Boeser), 29. Dorsett (Horvat, Pouliot), 34. Bärtschi (Burmistrov), 40. Virtanen (Sedin).

V úvodních minutách utkání se oba celky otrkávaly a mnoho šancí k vidění nebylo. Tohle trvalo až do patnácté minuty, kdy se dostal k odraženému puku Bärtschi a dopravil ho za Howarda. Detroit ale na tento gól zareagoval pohotově a ještě do konce třetiny vyrovnal, o což se postaral Mantha.

Druhou třetinu si ale hokejisté Red Wings za rámeček nedají. Vancouver v ní využil špatného výkonu soupeře, nastřílel tři branky a dostal se do tříbrankového vedení, což se nakonec ukázalo jako dostačující vedení. Detroit se během druhé ani třetí třetiny nedokázal v útočném pásmu výrazněji prosadit a tak prohrál čtvrtý duel v řadě.

Petr Mrázek sledoval duel pouze z tribuny a je pravděpodobné, že se do branky postaví v příštím zápase Red Wings.

Martin Frk (DET) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 14:13 
Tomáš Tatar (DET) - 0+0, 3 střely, čas na ledě 16:51

1. hvězda utkání – Sven Bärtschi (VAN)
2. hvězda utkání – Jake Virtanen (VAN)
3. hvězda utkání – Bo Horvat (VAN)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.