bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

V této sezóně Radulova v NHL neuvidíme, v té další možná ano

7. července 2015, 13:00

Jan Šlapáček

Alexandera Radulova zná ve světě hokeje téměř každý. Ruský útočník je znám pro své nesmírně vysoké kvality, ale také kvůli svému nepříliš vybíravému chování. Dlouho se spekulovalo o tom, že by se Radulov mohl do NHL vrátit. A pravděpodobně se toho jednoho dne fanoušci NHL dočkají.

Radulov odehrál své poslední utkání v NHL v roce 2012, kdy v dresu Nashvillu zasáhl i do vyřazovacích bojů. Tento příběh pro ruského útočníka šťastně neskončil, protože byl kvůli porušení večerky z týmu během druhého kola play-off vyřazen a neúspěch Predators se hodil na jeho jméno. Radulov se tedy po této sezóně znovu vrátil do své rodné vlasti, kde dosud obléká dres CSKA Moskva.

Ruský útočník však v rozhovoru pro ruský deník Business-Gazeta připustil, že by se jednoho dne mohl v NHL znovu ukázat. "V tuto chvíli nejsem na odchod z KHL připraven, ale v blízké budoucnosti bych se mohl do NHL vrátit," řekl Radulov. Ruskému útočníkovi po následující sezóně končí v CSKA smlouva a útočník by se stal volným hráčem. Mohl by tedy vybírat ze spousty nabídek. Podle čeho by své nové působiště v NHL vybíral?

"Už mi dávno není dvacet let a toto by možná mohla být má poslední šance vyhrát Stanley Cup. Pravděpodobně bych si vybíral tým podle jeho šancí na vítězství, ale také podle mé rodiny, aby byla šťastná," rozpovídal se ruský útočník, v jehož rozhodování by nemusely hrát hlavní roli peníze. "Nicméně na podobné závěry je ještě brzy," dodal vzápětí.

Radulov odehrál v základní části NHL doposud 154 utkání a získal 102 (47+55) bodů. Tato čísla by mu měla zajistit dostatek nabídek, protože podobných hráčů bez angažmá v příštím létě mnoho nebude. Bude tedy velmi zajímavé sledovat, jak se budou věci okolo tohoto bouřlivého hráče během letošní sezóny vyvíjet.

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.