bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

V St. Louis si oddechli. Tarasenko ani Steen nepotřebují operaci

11. května 2017, 11:00

Jiří Lacina

Vladimir Tarasenko nebude muset na operaci. St. Louis skončila sezóna před pár dny, když Bluesmani nestačili v šesti zápasech na překvapení letošního play off z Nashvillu. Znepokojivá zpráva o Tarasenkovi se následně objevila v ruském tisku.

Nejen generálního manažera Douga Armstronga pořádně vylekala. Trenér národního týmu Ruska Oleg Znaroks totiž řekl sdělovacím prostředkům, že Tarasenko ruskou reprezentaci neposílí, neboť musí na operaci. Doug Armstrong se vyděsil a kladl si otázku, co se stalo tak skrytého a vážného, že o tom sám neví?

„Povím vám, že když jsem to četl, kroutil jsem hlavou,“ řekl s odstupem šéf St. Louis. „Došlo tam k určité chybě v překladu toho, co řekl jeho agent trenérovi a ruským médiím. Hned jsem Tarasenkovi volal a on mi jen řekl, že má nějaké problémy, ale nic, co by vyžadovalo operaci.“

„Není se o čem bavit. Je po sezóně, takže všichni máme nějaké to zranění,“ vysvětlil Tarasenko. „Musíme se dát dohromady, abychom byli v pořádku na příští sezónu. Právě teď se cítím o to hůř, že jsme prohráli,“ dodal autor 39 branek ze základní části.

„Pracujeme na tom, abychom mu pomohli. Je to urostlý chlap, který hraje hromadu minut a nastupuje proti těm nejfyzičtěji hrajícím hokejistům soupeře. Takže mě nepřekvapuje, že se necítí dobře,“ uzavřel věc za klub Armstrong.

Dodejme, že Alexandr Steen, jenž si zlomil prst, by si měl rovněž poradit bez operativního zákroku. Nejlepším doktorem prý v tuto chvíli bude čas. „Chlapi podstupují magnetickou rezonanci a tyhle věci. Zatím to nevypadá, že by tam bylo něco zásadního, co by někomu znemožnilo být připravený na příští sezónu,“ řekl k výstupním prohlídkám Armstrong.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.