bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

V Bostonu si spletli hokejovou arénu s pláží, nafukovací míč schoval sudí pod triko

20. dubna 2017, 15:00

Martin Zíta

Těžko říci, co přesně stojí za kuriózní situací z bostonské hokejové arény. Možná nějaký nespokojený fanoušek chtěl hráčům naznačit, že je čas poohlížet se po nějaké dovolené u moře.

Hodně netradiční podívanou nabídla druhá třetina utkání mezi Bostonem a Ottawou. Na ledové ploše se totiž kromě puku objevil ještě další předmět, kterému nejsou cizí týmové sporty. Nafukovací míč.

Naštěstí pro oba týmy celou situaci bleskově vyřešil hlavní sudí, který plážový míč schoval pod dres. Při přerušení hry se pak o míč postaral David Pastrňák a společně s Codym Cecim dostali nevítaného hosta z ledu.

Neopakovala se tak situace z nejvyšší anglické fotbalové ligy. V roce 2009 Liverpool podlehl Sunderlandu právě poté, co se míč po střele odrazil o zatoulaný plážový balon a skončil v brance. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.