bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Uzávěrka přestupů NHL 2020: O čem se spekuluje v zámoří? – online

1. února 2020, 8:00

Jiří Sameš

Uzávěrka přestupů NHL 2020 doslova buší na dveře. Všech 31 týmů National Hockey League má posledních několik málo okamžiků, aby provedly v letošní sezoně ještě nějaké úpravy. Jakých velkých obchodů se můžeme dočkat?

O čem se spekuluje v zámoří?

(Poslední aktualizace 24. února 00:00)

24. února 00:00
Uzávěrka přestupů NHL 2020; pondělí 24. února na NHL.cz – online

Odkaz na pondělní online přenos zde.

---

23. února 21:00
24 hodin do uzávěrky přestupů!

Dámy a pánové, tímto končí tento online přenos. Dosáhl velké sledovanosti, podobně jako články zde připojené, týkající se uzávěrky. 

Touto cestou bychom vám chtěli moc poděkovat. Velice si vážíme přízně, kterou nám projevujete.

Uzávěrka přestupů NHL 2020 proběhne v pondělí 24. února, ve 21:00 SEČ. Znovu se samozřejmě můžete těšit na textový přenos.

Rozhodně si jej nenechte ujít, startujeme v 15:00!

---

23. února 20:30
Poslední okamžiky před uzávěrkou přestupů. Komu věnovat pozornost?

Tak a je to tady! Šílenství zvané uzávěrka přestupů se opět hlásí o slovo. Napětí by se dalo krájet...

Všech 31 týmů NHL má posledních několik málo okamžiků, aby provedly v letošní sezoně ještě nějaké úpravy. Komu věnovat pozornost?

---

23. února 18:02
Z listiny nechráněných hráčů...

Na listinu nechrán. hráčů byli dnes umístěni obránci Hubert Labrie (OTT), Julian Melchiori (NJD) a útočníci Andrew Agozzino (PIT), Tim Schaller (LAK), Dmytro Timashov (TOR).

Kevin Poulin (LAK) potom prošel listinou nechráněných hráčů, je tedy u jejich farmářského celku.

---

23. února 15:29
Zach Bogosian

Když už byla řeč o Zachu Bogosianovi... Hokejista stále zvažuje možnosti. Mimo Hurricanes jsou největšími kandidáty Coyotes a Penguins. Zájem Maple Leafs prý opadl. Ve hře jsou jinak ještě Bruins či Flames.

---

23. února 15:19
Carolina Hurricanes

Plánem Hurricanes je v tuto chvíli povolat z farmářského týmu Charlotte Checkers (AHL) oba gólmany, tedy brankáře Antona Forsberga, Alexe Nedeljkovice. Soupeři už ale samozřejmě pobízejí Carolinu k jinému řešení...

Hurricanes jinak hlásí problémy také v defenzivě, obránce Brett Pesce bude dlouho mimo hru. Určitě tak doufají, že se jim podaří získat Zacha Bogosiana. Nebudou to mít ale vůbec lehké, zájemců je tady docela hodně.

---

23. února 14:22
Jen tak se jej nevzdají...

Jeff Petry je rovněž velmi žádaným zbožím před uzávěrkou, Canadiens se jej ale jen tak nevzdají. Důkazem nám budiž obrovská protihodnota, kterou by zde musel některý ze soupeřů Montrealu obětovat.

---

23. února 13:16
Co bude s Barriem?

Velké pozornosti se dostává v posledních dnech také Tysonu Barriemu.
Hned několik týmů ze Západní konference čeká na rozhodnutí Maple Leafs, zda bude hokejista k mání.

---

23. února 09:04
Přivedou Hurricanes Lehnera?

Hurricanes přemýšleli už dříve o možnosti příchodu brankáře Robina Lehnera, avšak oběť se jim tady zdála býti příliš vysoká. V noci na neděli se jim ovšem zranili oba brankáři Petr Mrázek, James Reimer, změní tedy názor?

Pochopitelně bude záležet, jak vážná jsou zranění jejich gólmanů. Možná by se ale mohli poptat i u Ducks na brankáře Ryana Millera.

---

23. února 01:30
Výměna: Predators – Maple Leafs

Útočník Miikka Salomäki z Nashville Predators do Toronto Maple Leafs, výměnou za obránce Bena Harpura

---

22. února 21:40
Koivu zůstane

Útočník Mikko Koivu nebude součástí žádné výměny, rozhodl se totiž zůstat u Wild. Jistí jej plná doložka o nevyměnitelnosti.

---

22. února 21:15
Ennis + Naměstnikov

Senators přivítají v noci na neděli na domácí půdě divizního soupeře, Canadiens. Tyler Ennis a Vladislav Naměstnikov přitom do utkání nenastoupí, budou pouze zdravými náhradníky. Asi všichni víme, kam tohle směřuje...

Jak jsme zmiňovali už včera, Ennis by se mohl přesunout k Oilers. O služby Naměstnikova se zajímají hlavně Maple Leafs a Jets.

---

22. února 18:02
Poulin + Bogosian

Kings potřebovali pro svůj farmářský celek Ontario Reign (AHL) gólmana, tudíž podepsali smlouvu s brankářem Kevinem Poulinem. Muž v masce ale ještě musí projít listinou nechráněných hráčů.

Zach Bogosian se stal neomezeně volným hráčem, a může tak podepsat smlouvu s kterýmkoliv týmem. 

---

22. února 16:32
Co bude s Bogosianem?

Obránce Zach Bogosian byl umístěn Sabres na tzv. bezpodmínečnou listinu volných hráčů, přičemž dnes v poledne východního času by ji měl opustit,
a stát se tak neomezeně volným hráčem.

Co se nového angažmá hokejisty pro zbytek sezony týče, budeme si muset počkat do pondělí. Mezi největší zájemce patří Hurricanes, Penguins, Maple Leafs a Jets.

---

22. února 13:46
Pro postup udělají maximum

Jets už provedli dvě výměny, vylepšili přitom jak ofenzivu, tak i defenzivu. Zatím je ale stále příliš brzy na to,abychom mohli konstatovat, že mají hotovo. Očekávat zde můžeme třeba další dva obchody.

Jedno je jisté... Winnipeg udělá pro postup do play-off maximum.

---

22. února 00:23
Barrie zajímá čtyři týmy

Včera jsme psali o možném odchodu Tysona Barrieho od Maple Leafs. Zájem měly projevit čtyři týmy, kromě Canucks také Flames, Hurricanes a Golden Knights.

Barrie však bude vyměněn pouze v případě, že Toronto najde do defenzivy někoho lepšího. 

---

21. února 23:45
Výměna: Golden Knights – Jets

Útočník Cody Eakin z Vegas Golden Knights do Winnipeg Jets, výměnou za podmíněnou volbu ve čtvrtém kole draftu 2021

---

21. února 22:00
Přehled uskutečněných výměn od 1. února 2020

Speciální článek, díky němuž budete mít přehled o uskutečněných výměnách, co se Uzávěrky přestupů NHL 2020 týče. Zahrnuli jsme tady pouze obchody od 1. února.

---

21. února 20:21
K výměně Puljujärviho asi nedojde

Všechno nasvědčuje tomu, že útočník Jesse Puljujärvi nebude součástí žádné výměny při letošní uzávěrce přestupů. Dost se hovořilo o snaze Oilers poslat hokejistu jinam, k tomu ale pravděpodobně nedojde.

---

21. února 18:57
Bruins mají splněno

Co se posílení ofenzivy týče, mají tedy Bruins splněno. V úvahu zde připadá ještě rozšíření defenzivy, tím určitě nic nezkazí.

O případném přesunu Ondřeje Kaše do Bostonu jsme jinak psali už koncem ledna.

---

21. února 18:57
Výměna: Ducks – Bruins

Útočník Ondřej Kaše z Anaheim Ducks do Boston Bruins, výměnou za útočníka Davida Backese, prospekta obránce Axela Anderssona a volbu v prvním kole draftu 2020

---

21. února 15:20
Ennis posilou Oilers?

Jak jsme už před časem zmiňovali... Oilers budou posilovat před uzávěrkou přestupů, s velkými jmény zde ale moc nepočítejme.

Zajímat by se mohli třeba o útočníka Tylera Ennise. Jmenovaný muž nezabere příliš místa pod platovým stropem, navíc je velmi produktivní. 

---

21. února 13:58
Maple Leafs a Jets usilují o Naměstnikova

Kromě Jeana-Gabriela Pageaua řeší Senators momentálně i případný přesun útočníka Vladislava Naměstnikova, o jehož služby usilují zejména Maple Leafs a Jets.

Hokejista byl v noci na čtvrtek, kdy Ottawa přivítala Winnipeg (prohra 1:5), pouze zdravým náhradníkem. Po sezoně může být (1. července) neomezeně volným hráčem. Výměna je prý velmi blízko.

Ve hře jinak mohou být ještě Avalanche a Blue Jackets...

---

21. února 12:30
Nebudou to hrotit

St. Louis Blues nepatří k týmům, od nichž se očekává při uzávěrce přestupů velká aktivita. Kádr mají pohromadě. Pokud doplní soupisku, tak pouze kvůli zdravotním indispozicím svých bojovníků.

---

21. února 01:40
Senators a Pageau jednají o smlouvě

Podle dobře informovaného zdroje Senators a Jean-Gabriel Pageau začali konečně jednat o nové smlouvě.

---

21. února 00:37
Zájem o Barrieho

Maple Leafs obdrželi několik telefonátů, co se obránce Tysona Barrieho týče, jenž může být po sezoně (1. července) neomezeně volným hráčem. Hovořili například s Canucks.

O možném odchodu hokejisty se mluvilo už v průběhu listopadu. Toronto jej každopádně nehodlá měnit za "budoucnost". Cílem je zde vyhrát, pokud možno, co nejdříve. 

---

20. února 20:32
Výměna: Panthers – Lightning

Útočník Anthony Greco z Florida Panthers do Tampa Bay Lightning, výměnou za útočníka Danicka Martela

---

20. února 19:06
Výměna: Canadiens – Penguins

Útočník Riley Barber a útočník Phil Varone z Montreal Canadiens do Pittsburgh Penguins, výměnou za útočníka Josepha Blandisi a útočníka Jacoba Lucchini

---

20. února 17:12
Philadelphia Flyers

Poslední nákupy při uzávěrce Flyers dělali v sezoně 2011-2012. V uvedeném období také mimo jiné vyhráli naposledy sérii play-off.

Letos to zatím vypadá slušně v jejich podání. Hovořilo se tady o příchodu Jeana-Gabriela Pageaua, ale GM týmu Chuck Fletcher se asi s volbou v prvním kole loučit nechce. Místa pod platovým stropem není také moc.

---

20. února 17:09
Columbus Blue Jackets

Nejpříjemnějším překvapením letošní sezony jsou Blue Jackets. O tom žádná. Po odchodu brankáře Sergeje Bobrovského nebo útočníka Artěmije Panarina se zde očekával velký propad.

Avšak realita je zcela odlišná a Columbus bojuje usilovně o play-off. Z tohoto důvodu bude hledat posily. Určitě se ptal i na Chrise Kreidera...

---

20. února 17:04
Calgary Flames

Jistě velmi zajímavé bude sledovat počínání Calgary Flames. Generální manažer týmu Brad Treliving se totiž chystá posílit jak ofenzivu, tak i rozšířit defenzivu.

Flames jsou tedy otevřeni všem možnostem. Jejich záměrem je vyhrát, pokud možno, co nejdříve. 

---

20. února 17:01
Boston Bruins

Hlavním cílem Bruins je Chris Kreider, o jehož služby svádí velký souboj s Avalanche. I když GM Colorada Joe Sakic hovořil trochu jinak...

Pokud by náhodou nevyšel Kreider, pozornost se tady upře na útočníka Conora Shearyho. V úvahu připadá ještě rozšíření defenzivy, tím určitě nic nezkazí.

---

20. února 15:58
Petry posilou pro Hurricanes?

Proslýchá se, že Hurricanes touží posílit o zadáka do TOP4 s holí napravo, jenž je pod smlouvou i pro příští sezonu. Uvedené přitom dokonale splňuje obránce Jeff Petry.

Tým postrádá kvůli zranění Dougieho Hamiltona, jeho návrat zpět na led je nejasný. Výše zmiňované tedy dává smysl. 

Protihodnotou by mohla být volba v prvním kole draftu a prospekt, obránce Jake Bean. Canadiens se však Jeffa Petryho jen tak nevzdají...

---

20. února 15:54
Avalanche nepanikaří

Avalanche se v posledních dnech dost zaplnila marodka, generální manažer týmu Joe Sakic přesto zůstává v klidu. Navzdory nepřízni osudu to tak vypadá, že příliš změn v jejich podání neuvidíme.

---

20. února 10:00
Výměnu Holtbyho neplánují

Pro některé týmy by mohl být zajímavou možností brankář Braden Holtby, jenž může být po sezoně (1. července) neomezeně volným hráčem. Washington Capitals ale nemají zájem jej vyměnit.

---

20. února 04:20
Výměna: Flyers – Rangers

Brankář J-F Berube z Philadelphia Flyers do New York Rangers, výměnou za budoucí vyrovnání

---

20. února 02:00
Výměna: Senators – Maple Leafs

Útočník Max Veronneau z Ottawa Senators do Toronto Maple Leafs, výměnou za útočníka Aarona Luchuka a podmíněnou volbu v šestém kole draftu 2021

---

20. února 01:36
Jets se snaží vyměnit Byfugliena

Další "otočka" v rozsáhlém případu obránce Dustina Byfugliena. Jets se snaží najít cestu k výměně jmenovaného hokejisty. 

---

19. února 21:10
Výměna: Kings – Golden Knights

Obránce Alec Martinez z Los Angeles Kings do Vegas Golden Knights, výměnou za volbu ve druhém kole draftu 2020 a volbu ve druhém kole draftu 2021 (STL)

---

19. února 17:03
Výměna: Panthers – Maple Leafs

Útočník Denis Malgin z Florida Panthers do Toronto Maple Leafs, výměnou za útočníka Masona Marchmenta

---

19. února 15:28
Zůstane Kovalčuk?

Krátí se jim čas. Canadiens se budou muset brzy rozhodnout, zda si ponechají Ilju Kovalčuka, nebo jej pošlou o dům dál. 

Údajně proběhly diskuze mezi agentem hokejisty a generálním manažerem týmu Marcem Bergevinem. Montreal si možná pohrává s myšlenkou udržet si Kovalčuka a později s ním prodloužit smlouvu.

Potenciálním zájemcem jinak mohou být nyní třeba Avalanche.

---

19. února 15:25
Další posilou Simmonds?

Canucks před pár dny přivedli do týmu útočníka Tylera Toffoliho a zřejmě to nebude z jejich strany všechno. Začátkem února jsme psali o možnosti příchodu Waynea Simmondse...

Vancouveru bude chybět minimálně osm týdnů útočník Brock Boeser, sezona skončila pro Micheala Ferlanda. Zdá se to tak býti docela jasné. 

---

19. února 07:30
Martinez blízko přesunu ke Golden Knights

Zhruba před týdnem jsme vám přinesli informaci o možném přesunu Aleca Martineze k Vegas Golden Knights. A výměna tohoto hokejisty je nyní opravdu velmi blízko! 

---

19. února 06:18
Bruins a Avalanche bojují o Kreidera

Poslední zprávy, co se Chrise Kreidera týče, hovořily o přesunu k Blue Jackets. Momentálně to ale zase vypadá, že si to rozdají mezi sebou o jmenovaného muže Bruins a Avalanche.

---

18. února 21:55
Výměna: Canadiens – Blues

Obránce Marco Scandella z Montreal Canadiens do St. Louis Blues, výměnou za volbu ve druhém kole draftu 2020 a podmíněnou volbu ve čtvrtém kole draftu 2021

---

18. února 21:45
Výměna: Sharks – Capitals

Obránce Brenden Dillon ze San Jose Sharks do Washington Capitals, výměnou za volbu ve druhém kole draftu 2020 (COL) a podmíněnou volbu ve třetím kole draftu 2021

---

18. února 20:25
Výměna: Senators – Jets

Obránce Dylan DeMelo z Ottawa Senators do Winnipeg Jets, výměnou za volbu ve třetím kole draftu 2020

---

18. února 18:34
Výměna: Hurricanes – Rangers

Útočník Julien Gauthier z Carolina Hurricanes do New York Rangers, výměnou za obránce Joey Keanea

---

18. února 15:22
Bruins hledají útočníka

Bruins budou i letos patřit mezi největší favority na pohár. Vsadí generální manažer týmu Don Sweeney na současný kádr nebo ještě mužstvo před uzávěrkou přestupů posílí?

---

18. února 13:24
Risknou Oilers příchod Hoffmana?

Před několika dny jsme se doslechli, že Oilers sice budou posilovat před uzávěrkou, avšak velké jméno pravděpodobně nepřivedou. Reportér Travis Yost ze zpravodajství TSN ale nyní přišel se zajímavou myšlenkou...

---

18. února 12:00
Posílí Price brankoviště Avalanche?

Nepříjemné zprávy se dozvěděli Avalanche, kvůli zranění totiž přišli o brankáře Philippa Grubauera a útočníka Mikko Rantanena. Pokud bude pauza jmenovaného gólmana delší, posílí potom tým brankář Carey Price?

S posílením ofenzivy jsou zde jinak spojováni útočníci Luke Glendening, Darren Helm. Objevilo se ale znovu i jméno Tomáše Tatara.

---

18. února 02:50
Výměna: Kings – Canucks

Útočník Tyler Toffoli z Los Angeles Kings do Vancouver Canucks, výměnou za útočníka Tima Schallera, prospekta útočníka Tylera Maddena, volbu ve druhém kole draftu 2020 a podmíněnou volbu ve čtvrtém kole draftu 2022

---

17. února 18:13
Uloví Blue Jackets velkou rybu?

Chris Kreider zůstává i nadále nejlepším hokejistou pro uzávěrku přestupů.
A to i navzdory tomu, že Rangers a zástupci jmenovaného muže hovoří o prodloužení spolupráce.

---

17. února 16:26
Ristolainen (znovu) na ráně

Sabres mají sice na svém kontě aktuálně tři výhry po sobě, avšak s postupem do play-off si naděje moc dělat nemohou. Z tohoto důvodu se v zámoří začalo spekulovat, které hokejisty by zde mohl zastihnout osud výměny.

---

17. února 04:28
Výměna: Devils – Lightning

Útočník Blake Coleman z New Jersey Devils do Tampa Bay Lightning, výměnou za prospekta útočníka Nolana Footea a podmíněnou volbu v prvním kole draftu 2020 (VAN)

---

17. února 01:56
Výměna: Devils – Islanders

Obránce Andy Greene z New Jersey Devils do New York Islanders, výměnou za prospekta obránce Davida Quennevillea a volbu ve druhém kole draftu 2021

---

17. února 00:17
Výměna nebude!

V posledních dnech se dost hovořilo o možné výměně Tomáše Tatara. Pravděpodobně k tomu ale nakonec nedojde. Reportér Marc de Foy z novin The Montreal Journal to bere dokonce za hotovou věc.

---

16. února 20:59
Musí snížit svůj požadavek

Pokud chtějí Canadiens vyměnit Ilju Kovalčuka, budou muset trochu ubrat ze svého původního požadavku, jímž byla volba ve druhém kole draftu. 

„Zájem o Ilju Kovalčuka bude, ale Montreal musí snížit svůj nárok, kterým je druhé kolo. Když Kings s hokejistou ukončili spolupráci, mohli jej mít i ostatní de facto zdarma," přemítá reportér Bruce Garrioch z novin The Ottawa Sun.

---

16. února 20:55
Trocheck obětním beránkem?

Panthers se po přestávce pro Utkání hvězd NHL prakticky vůbec nedaří. Před několika dny se také proto objevily spekulace, že by tým mohl vyměnit Mikea Hoffmana. A nyní přibylo jméno dalšího hokejisty...

---

16. února 09:24
Budou Flyers nakupovat?

Flyers bojují usilovně o účast v play-off. Pro velmi rychle blížící se uzávěrku přestupů by tedy mohli být týmem, jenž bude nakupovat. 

---

15. února 17:16
Keith nechce o výměně slyšet

Pokud se Chicago Blackhawks rozhodnou, že budou při uzávěrce přestupů prodejcem, mohou vyměnit třeba Duncana Keitha. Avšak hokejista nechce o odchodu slyšet ani slovo.

---

15. února 10:00
Další posily pro Penguins?

Penguins už zaujali výměnou, díky které přivedli Jasona Zuckera. Jmenovaný hokejista ale podle všeho nemusí být posledním přírůstkem Pittsburghu.

---

14. února 17:38
Zájem o zadáky Wild

Obrovský zájem je před uzávěrkou přestupů o zadáky Wild, konkrétně se jedná o Jonase Brodina, Matta Dumbu. Tým zdá se nemá s jejich výměnou problém. Kdo je tedy ve hře o jmenované muže?

---

14. února 13:49
Hledají náhradu?

Islanders se docela začíná plnit marodka, mimo hru mají aktuálně tři důležité hokejisty. Pochopitelně se tak spekuluje o možném posílení týmu před uzávěrkou přestupů. Koho by mohli mít v hledáčku?

---

14. února 09:45
Stars změny neplánují

„Jsme velmi spokojeni s tím, kde jsme. Líbí se mi, jak se naši mladí hokejisté vyvíjejí a také šířka kádru. Nejsem v situaci, kdy bych musel udělat první krok,“ okomentoval situaci Stars jejich GM Jim Nill.

---

13. února 16:37
Kdo si bude balit kufry?

Devils jsou pro rychle blížící se uzávěrku přestupů jasným prodejcem, podobně jako třeba Red Wings či Kings. Kdo si bude z tohoto týmu pakovat zavazadla?

---

13. února 12:00
Tatar na odchodu

Odchod Tomáše Tatara od Canadiens jsme predikovali už v průběhu ledna. Nyní máme polovinu února a poptávka po slovenském hokejistovi je stále větší. Kam to bude? Penguins už asi ne...

---

12. února 15:47
Další změny u Wild?

Wild před pár dny vyměnili Jasona Zuckera k Penguins, následovat by mohly další změny. Hovoří se zde o odchodu obránců Jonase Brodina, Matta Dumby. Tým může jako protihodnotu obdržet velmi kvalitního centra.

---

12. února 15:30
Coyotes si chtějí udržet Halla

Arizona Coyotes výměnu útočníka Taylora Halla v plánu nemají. Naopak, hokejistu si chtějí udržet. Podaří se jim tedy dohodnout na nové smlouvě? 

---

11. února 19:11
Kdo se bude stěhovat?

Výprodej u Red Wings je naprostou samozřejmostí, o tom nemusíme diskutovat. Jde pouze o to, kteří hokejisté se budou stěhovat. Co vymyslí generální manažer týmu Steve Yzerman?

---

11. února 16:08
Nečekejme zázraky

Edmonton Oilers mají letos zase konečně dobrou šanci na postup do play-off, očekává se proto, že budou posilovat před uzávěrkou přestupů. S velkými jmény zde ale nepočítejme.

---

11. února 15:00
Kam s Martinezem?

Hned několik týmů se snaží posílit defenzivu, přivést do svých řad zkušeného zadáka; například Hurricanes či Panthers. Zajímavou možností je v tomto případě i obránce Alec Martinez.

---

11. února 03:08
Výměna: Wild – Penguins

Útočník Jason Zucker z Minnesota Wild do Pittsburgh Penguins, výměnou za útočníka Alexe Galchenyuka, prospekta obránce Calena Addisona a podmíněnou volbu v prvním kole draftu 2020

---

10. února 19:47
Kdo půjde, kdo zůstane?

Blíží se uzávěrka přestupů a vy toužíte posílit svůj tým před startem play-off? Stačí se poptat u Senators! Kanadský tým totiž v posledních sezonách doslova rozhazuje své nejlepší hokejisty a ani letos tomu nebude jinak.

---

10. února 16:30
Návrat do Bostonu?

O potenciálních zájemcích Joea Thorntona jsme už psali před několika dny. Podívali jsme se ovšem podrobněji na Bruins...

---

10. února 16:23
Dočká se konečně výměny?

Není to tak dlouho, co jsme se doslechli, že Wild nechtějí spěchat, co se tedy uzávěrky přestupů týče. Na veřejnost však také nyní prosákla informace, že útočník Jason Zucker není moc spokojen se svou rolí v týmu.

---

9. února 15:15
Palmieri k Islanders?

Pokud si bude Kyle Palmieri skutečně pakovat kufry, může zamířit třeba k New York Islanders, velkému rivalovi Devils. Jak by mohla tahle výměna vypadat?

Spolu s Palmierim poputuje útočník Blake Coleman, do New Jersey se potom vydají útočníci Joshua Ho-Sang, Oliver Wahlstrom. No, uvidíme...

---

8. února 18:02
Panthers a Maple Leafs se zajímají o Dillona

Sharks do uzávěrky přestupů vymění Brendena Dillona, na to se můžeme docela spolehnout. Mezi zájemce patřili nejprve Bruins, Hurricanes nebo Jets. Nyní si ale přidejme také Panthers a Maple Leafs.

---

8. února 16:43
Hoffman na odchodu?

Jak jsme už několikrát informovali, Panthers chtějí získat posilu do defenzivy. Pořídit si ji mohou třeba i tak, že vymění někoho z ofenzivy. Bude se zde stěhovat útočník Mike Hoffman?

---

8. února 16:11
Vyztuží defenzivu?

Tampa Bay Lightning se zranili v průběhu tohoto týdne dva zadáci, konkrétně jde o obránce Ryana McDonagha, Jana Ruttu. Jejich doba rekonvalescence není známa, pravděpodobně to ale nebude nic vážného.

Abyste však zvládli dva měsíce hokeje v play-off, musíte mít k dispozici devět až deset zadáků. Lightning by tak mohli vyztužit svou defenzivu. 

---

8. února 16:06
Obětují Jets Connora?

Útočník Kyle Connor může opustit Winnipeg Jets. Je docela jasné, že kanadský tým touží po posile do defenzivy a jmenovaný hokejista by tomu mohl "pomoci". 

Možností je jeho výměna ke Colorado Avalanche, přičemž Jets naopak posílí obránce Bowen Byram, čtyřka Vstupního draftu NHL 2019. Uvedený obchod by se ale ještě musel nějak doladit...

---

7. února 15:42
Spojení Simmonds a Canucks?

Vancouver Canucks postrádají od prosince útočníka Micheala Ferlanda, jenž má zranění v horní části těla. Kanadský tým očekává návrat jmenovaného hokejisty (snad) již brzy, avšak stejně se dívá na trh.

---

7. února 15:33
Konec Krále Henrika?

Je téměř jisté, že Rangers brankáře Henrika Lundqvista při uzávěrce přestupů nevymění. Velký otazník ale visí nad jeho pokračováním v kariéře, jakmile skončí letošní sezona.

Rangers podle všeho začnou čím dál častěji používat brankáře Alexandara Georgieva, Igora Šesťorkina. S oběma muži v masce prý počítají.

Henriku Lundqvistovi vyprší smlouva až po skončení sezony 2020-2021.

4. prosince 2013 podepsal s Rangers sedmiletý kontrakt na celkem 59.5 milionu dolarů. Dohoda jinak zahrnuje i plnou doložku o nevyměnitelnosti.

Začíná se ale hovořit o jeho vyplacení ze smlouvy. 

---

7. února 15:27
Najdou společnou řeč?

Chris Kreider je podle několika uznávaných reportérů nejlepším mužem, co se blížící uzávěrky přestupů týče. Avšak všechno může být nakonec úplně jinak...

---

7. února 10:00
Campbell pod drobnohledem

Maple Leafs mají nového náhradního gólmana, stal se jím díky výměně s Kings brankář Jack Campbell. Je právě on pro kanadský tým tím správným mužem v masce?

---

7. února 08:41
Nové angažmá pro Andersona?

Součástí zajímavé výměny by se mohl stát třeba i brankář Craig Anderson, jenž devátým rokem obléká barvy Senators. Dočká se tento zkušený gólman nového angažmá?

---

6. února 16:56
"Docela slabý trh"

Penguins se vůbec netají tím, že shánějí posilu do ofenzivy, aby tak nahradili zraněného útočníka Jakea Guentzela. Najít tým, se kterým by měnili, je pro ně však momentálně obtížné.

„Trh s hráči se pořádně rozjede za nějaký týden až dva. Jakmile se soupeři rozhodnou, jakým směrem se chtějí dále ubírat, bude situace lepší. Zatím je ale trh docela slabý," zmínil GM Jim Rutherford. 

---

6. února 16:50
Jak je to s Kovalčukem?

Před pár dny jsme vám naservírovali spekulaci, že Canadiens požadují za Ilju Kovalčuka volbu ve druhém kole draftu. Zpráva pochází z velmi dobře informovaného zdroje.

Avšak uznávaný reportér Frank Seravalli ze zpravodajství TSN všechno ověřil u vedení ostatních týmů, zde jsou některé výsledky.

„Myslím si, že volba ve čtvrtém kole, je to nejlepší, co mohou v současné chvíli obdržet," řekl jeden z asistentů generálního manažera v NHL.

„Volba ve třetím nebo čtvrtém kole," poznamenal další takový muž.

„Nemyslím si, že mohou získat volbu ve druhém kole," přidal se další z nich.

Prvotní informace ke Kovalčukovi naleznete v níže přiloženém odkazu. 

---

6. února 16:46
Verdikt ještě nepadl

Co se uzávěrky přestupů v podání Minnesota Wild týče, verdikt ještě nepadl. Zkusí tým štěstí, což by znamenalo solidní výsledek v play-off, nebo dá přednost budoucnosti?

---

6. února 05:25
Výměna: Kings – Maple Leafs

Brankář Jack Campbell a útočník Kyle Clifford z Los Angeles Kings do Toronto Maple Leafs, výměnou za útočníka Trevora Moorea, volbu ve třetím kole draftu 2020 a podmíněnou volbu ve třetím kole draftu 2021

---

5. února, 17:02
Výprodej Sharks

Sharks se chystají na výprodej. Odchod obránce Brendena Dillona je de facto jistotou, kam s Patrickem Marleauem a Joem Thorntonem? 

---

5. února 15:00
Panthers shání obránce

„Rád bych získal zkušeného obránce, který by mohl hrát s Ekbladem. Musíme být v obraně trochu konzistentnější,“ prohlásil generální manažer Panthers Dale Tallon. Dojde snad na Duncana Keitha, jak jsme psali koncem ledna?

---

4. února 19:22
Nutnost vyřešit brankoviště

Toronto Maple Leafs luští problémy mezi třemi tyčemi už několik let. Všem je to moc dobře známé. Kteří gólmani by jim mohli konečně pomoct vytrhnout trn z paty?

---

4. února 17:10
Chvíli to potrvá

Také letošní sezona bude v podání Los Angeles Kings označena za hrubě nevydařenou. Důvod je přitom zcela evidentní. Kalifornský tým si musí projít přestavbou, aby se mohl vrátit znovu na nejvyšší příčky.

---

3. února 18:36
Znovu na hraně

Znovu se pohybují na hraně úspěchu či neúspěchu. Loni Columbus Blue Jackets vsadili při uzávěrce přestupů vše na jednu kartu, co od nich můžeme očekávat tentokrát?

---

3. února 16:57
Co bude s Kovalčukem?

Montreal Canadiens se útočníka Ilji Kovalčuka jen tak nevzdají, údajně za něj požadují volbu ve druhém kole draftu. Pro zájemce z řady soupeřů je to ale hodně velká oběť.

---

2. února 06:09
Vyhnuli se katastrofě

Chris Kreider nedohrál v noci na neděli zápas svých Rangers na ledě Detroit Red Wings. Z utkání odstoupil kvůli zranění v horní části těla. Nemělo by se ale snad jednat o nic vážného...

---

1. února 12:50
Hurricanes mohou být aktivní

Carolina Hurricanes bojují o účast v play-off bez svého klíčového zadáka, obránce Dougieho Hamiltona. Jeho návrat zpět do hry je těžké odhadnout. Jak tým přistoupí k uzávěrce přestupů? 

---

31. ledna 17:18
Dokáží se zbavit Backese?

Boston Bruins se pokusí vyměnit útočníka Davida Backese, uspět by mohli například u Anaheim Ducks. Bude potom v tomto případě putovat opačným směrem český útočník Ondřej Kaše?

---

31. ledna 11:05
S rozhodnutím asi počkají

Nejistota panuje okolo Ottawa Senators a útočníka Anthonyho Duclaira, tomu po sezoně končí smlouva. Generální manažer týmu Pierre Dorion s výměnou zřejmě počká. Vyloučit přitom nelze ani prodloužení spolupráce.

---

31. ledna 09:00
Co bude dál se Sharks?

Situace Sharks se stává kritickou. Plácají se u dna Západní konference, to už víme. Navíc ale nyní přišli o českého útočníka Tomáše Hertla, jemuž sezonu ukončila smolná srážka se soupeřem.

---

30. ledna 17:52
Posílení týmu zváží

Pokud mají Dallas Stars postoupit do play-off a předvést zde dobrý výsledek, budou se muset trochu zlepšit v ofenzivě. Vědom si toho je ostatně také generální manažer týmu Jim Nill.

---

30. ledna 10:00
Hledání pokračuje

„Jsem otevřený všem možnostem. Chci vyhrát teď, tuhle sezonu. Máme vytipované nějaké hráče, kteří by se hodili do našeho týmu,“ okomentoval situaci Penguins jejich generální manažer Jim Rutherford.

---

29. ledna 16:50
Sabres se nevzdávají

Buffalo Sabres svůj boj o play-off nevzdávají, navzdory docela velké ztrátě. Generální manažer týmu Jason Botterill hledá způsob, kterým by mohl současné postavení v tabulce vylepšit.

---

28. ledna 22:26
Není třeba shánět posily...?

Útočník Matt Duchene soudí, že jeho Nashville Predators nepotřebují před uzávěrkou přestupů shánět nějaké posily, aby tak zvýšili své šance na účast v play-off. Se soupiskou týmu je velmi spokojen.

---

28. ledna 16:18
Rangers mají jasno

Postup New York Rangers do play-off je nepravděpodobný, se svým osudem jsou už prý smířeni. Silně se tak očekává, že vymění minimálně útočníky Jespera Fasta, Chrise Kreidera.

---

27. ledna 21:01
Mají o čem přemýšlet...

Největší zklamání dosavadního průběhu sezony? San Jose Sharks! Play-off se jim hodně rychle vzdaluje. Útočníci Patrick Marleau, Joe Thornton tak budou muset pořádně přemýšlet, zda třeba nezkusí štěstí jinde.

---

27. ledna 16:37
Vzdají se Gostisbeherea?

Philadelphia Flyers dost možná vymění obránce Shaynea Gostisbeherea, 
s cílem získat posilu do ofenzivy. Dává to i docela smysl...

---

27. ledna 00:08
Velký výprodej u Devils

New Jersey Devils letos do play-off znovu nepostoupí, zcela jistě se tedy budou soustředit na budoucnost. K dispozici by měli být soupeřům obránci Andy Greene, Sami Vatanen nebo útočníci Kyle Palmieri, Wayne Simmonds.

---

27. ledna 00:03
Obrovský zájem o Pageaua?!

Jedním z nejlepších hokejistů pro uzávěrku přestupů bude s největší pravděpodobností útočník Jean-Gabriel Pageau. Uchazečů může být v jeho případě dokonce patnáct.

---

25. ledna 18:26
Penguins hodlají posílit ofenzivu

Je téměř jistotou, že Pittsburgh Penguins budou shánět posilu do ofenzivy.
A možností mají zde hned několik, ulovit mohou třeba i slovenského útočníka Tomáše Tatara.

---

24. ledna 13:06
Spojení Keith a Panthers?

V souvislosti s obchodem se o něm dost hovořilo již loni, avšak nestěhoval se. Nyní by si už ovšem mohl obránce Duncan Keith skutečně pakovat kufry. Namíří si to k Florida Panthers? 

---

TOP 10 hokejistů, kteří by se mohli stěhovat

1. Chris Kreider (NYR) – levé křídlo
2. Jean-Gabriel Pageau (OTT) – centr
3. Kyle Palmieri (NJD) – pravé křídlo
4. Tyler Toffoli (LAK) – pravé křídlo ... 17. 02. 2020 výměna LAK → VAN
5. Sami Vatanen (NJD) – obránce
6. Jason Zucker (MIN) – levé křídlo ... 10. 02. 2020 výměna MIN → PIT
7. Shayne Gostisbehere (PHI) – obránce
8. Alec Martinez (LAK) – obránce ... 19. 02. 2020 výměna LAK → VGK
9. Alexandar Georgiev (NYR) – brankář
10. Alex Galchenyuk (PIT) – centr ... 10. 02. 2020 výměna PIT → MIN

---

Vítejte při sledování našeho textového přenosu!
– Uzávěrka přestupů NHL 2020: O čem se spekuluje v zámoří?

V den uzávěrky přestupů bývá v prostředí nejlepší hokejové ligy každoročně pořádně rušno. Generální manažeři žhaví telefony, aby získali pro svůj tým na poslední chvíli co nejlepší "výsledek".

Zajímavé dění se zde ovšem odehrává už nyní. Experti se předhánějí s názory, co se tipů na možné výměny týče. Z tohoto důvodu jsme pro Vás připravili tento speciální článek, zahrnující všechny různé spekulace. 

Článek budeme pravidelně aktualizovat, jakmile zaregistrujeme nějakou pozoruhodnou informaci. O těch největších peckách se i trochu rozepíšeme.

Samotná Uzávěrka přestupů NHL 2020 je na programu 24. února, 21:00 SEČ. A ano, v tento den chystáme znovu textový přenos.

Loni si museli balit kufry například útočníci Kevin Hayes, Wayne Simmonds, Mark Stone. Které hvězdy zastihne stejný osud tentokrát?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.