bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Útočník Canucks Hansen zkolaboval na střídačce, zdá se ale v pořádku

21. prosince 2014, 13:00

David Motloch

Podobné momenty se nestávají často, ale když už se stanou, nejedná se o příjemný zážitek. Útočník Vancouveru Jannik Hansen zkolaboval na střídačce v nočním zápase s Calgary poté, co inkasoval tvrdý hit od Dennise Widemana. Vyšetření v nemocnici ale naznačují, že nic vážného se Jansenovi naštěstí nestalo.

Zápas s Calgary Flames nedopadl dobře pro útočníka Canucks Jannika Hansena. Ten inkasoval od Dennise Widemana tvrdý hit, po kterém okamžitě dobrusloval otřesený na střídačku. Vše vypadalo v pořádku, jenže po chvíli dánský útočník na moment ztratil vědomí. Spoluhráči společně s ostatními členy Kosatek přivolali rychlou pomoc a rozhodčí ihned přerušil hru.

„Jannik je v nemocnici a vše se nyní vyšetřuje. Tyhle momenty jsou vždy znepokojující. Zdálo se, že se nemohl pořádně nadechnout, těsně předtím než na chvíli zkolaboval. Není to běžné, ale Jannik je v nemocnici a všechny výsledky zatím hovoří dobře,“ prohlásil trenér Kosatek Willie Desjardins.

Přestože tak pohled na kolabujícího Hansena nevypadal příliš optimisticky, žádné vážnější problémy by skandinávský hokejista podle všeho mít neměl. „Nemyslím si, že by měl nastat nějaký problém. Vše vypadá v pořádku,“ uzavřel trenér Canucks diskuze o zdravotním stavu svého svěřence.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.