bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Trotz bez práce dlouho nezůstal. Stane se novým trenérem Islanders

21. června 2018, 19:23

Jan Šlapáček

Trenér posledních vítězů Stanley Cupu po nečekaném konci na lavičce Capitals dlouho bez práce nezůstal. Podle zpráv zámořského novináře Elliotta Friedmana se Barry Trotz dohodl na spolupráci s New York Islanders.

Sympatický trenér, který se nedokázal s Washingtonem dohodnout na novém kontraktu, by měl být tím, kdo bude stát na začátku nové a úspěšné éry Islanders.

Klub zažil v posledních týdnech hodně změn, tou největší byl nástup Louie Lamoriella do pozice generálního manažera, jenž se okamžitě začal činit a fanoušci musí mít z jeho počínání radost. A ziskem zkušeného trenéra, kterého čeká dvacátá sezóna v NHL, to teprve začíná.

Barry Trotz podepsal s Islanders pětiletou smlouvu, která mu ročně na konto přinese rovné čtyři miliony dolarů. Oproti nabídce od Capitals si výrazně finančně polepšil a vyjednal si odpovídající peníze za jeho poslední úspěšnou práci. Už se pouze čeká na to, až Lamoriello nového trenéra oficiálně představí.

I podpis takhle kvalitního trenéra by měl klubu pomoci k tomu, aby udržel svoji největší hvězdu. John Tavares se totiž Islanders stále na další sezóny neupsal a dá se očekávat, že schůzka kapitána týmu s novým trenérem by mohla být pro budoucnost kanadského centra klíčová.

Je Barry Trotz správnou volbou pro Islanders? Vypadá to, že ano.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.