bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Třináct minut a bylo po všem. Ottawa zničila Pittsburgh a v sérii vede

18. května 2017, 7:29

Michal Sobotka

Po první třetině bylo rozhodnuto. Hokejisté Ottawy doma vletěli na Pittsburgh a za necelých třináct minut vedli o čtyři branky. Tento rozdíl udrželi až do konce utkání. V sérii hrané na čtyři vítězné zápasy se tak ujali vedení 2:1.

Ottawa Senators – Pittsburgh Penguins

5:1 (4:0, 1:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 1. Hoffman (Turris, Burrows), 11. Methot (Ryan, Brassard), 13. Brassard (MacArthur, Ryan), 13. Smith (Methot, Karlsson), 39. Turris (Hoffman, Claesson) – 47. Crosby (Kessel, Streit).

Stav série: 2-1.

Ani ne třináct minut stačilo Ottawě k tomu, aby vstřelila stejný počet gólů, kolik dosud v sérii padlo. Smith Fleuryho vyhnal z branky, do které se po zranění dostal Matt Murray. Ottawa ale díky vysokému náskoku měla celý duel pevně pod kontrolou a drama nepřipustila. V poslední třetině tak Sidney Crosby zaznamenal alespoň svůj první bod v konferenčním finále.

C. Anderson (OTT) – odchytal 60:00 minut, 25 zákroků, úspěšnost 96,2 %
M. Fleury (PIT) – odchytal 12:52 minut, 5 zákroků, úspěšnost 55,6 %
M. Murray (PIT) – odchytal 46:57 minut, 19 zákroků, úspěšnost 95,0 %

1. hvězda: Craig Anderson (OTT)
2. hvězda: Bobby Ryan (OTT)
3. hvězda: Dion Phaneuf (OTT)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.