bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Tři utkání ve velmi příznivý čas. Postaví se Capitals zpět na nohy?

20. ledna 2019, 17:50

Matěj Hodoval

Akce nejlepší hokejové ligy světa začne tentokrát velmi brzy. První zápas má naplánovaný svůj začátek už na 18:30, načež navazují zápasy v 21:00 a 22:00. S jasným cílem vstoupí na led hokejisté Washingtonu, kteří by rádi přerušili sérii čtyř proher v řadě.

18:30 Chicago Blackhawks - Washington Capitals

Zámořské dění začne již v 18:30 soubojem Chicaga s Washingtonem.

Pět zápasů. Tak dlouho již čekají hokejisté Chicaga na vítězství. Jestřábi musí začít podávat lepší výsledky. Pomoci jim k tomu mohou následující dva zápasy, které odehrají na domácím ledě. Posledním katem Blackhawks byli Rangers, kteří Chicago porazili 4:3. Odlepí se parta kolem Patricka Kanea z posledního místa Západní konference?

Proti budou stát úřadující šampioni z hlavního města Spojených států amerických. Caps jsou na tom s postavením v tabulce o poznání lépe. Při shodě výsledků navíc mohou poskočit až do čela Metropolitní divize, na které jim schází jeden bod. Washington bude mít velkou motivaci po čtyřech prohrách opět zažít pocit vítězství.

21:00 New York Islanders - Anaheim Ducks

Po skončení úvodní bitvy můžete pokračovat ve sledování nejlepší hokejové ligy světa. Následovat bude souboj mezi Islanders a Ducks.

Islanders jsou jedním z mnoha letošních překvapení. Patří totiž mezi absolutní špičku letošního ročníku NHL, o čemž samo za sebe hovoří i postavení v tabulce. Celek z New Yorku vládne s šedesáti body Metropolitní divizi. Isles naposledy porazili, také díky čistému kontu Thomase Greisse, Washington 2:0, což pro ně byla čtvrtá výhra v řadě.

Ducks od přerušení dvanáct klání trvající šňůry proher neprohráli. Pravda, v tuto chvíli mají na svém kontě jen dvě vítězství v řadě, přesto se zdá, že Kačeři dělají vše pro to, aby se podobné období již neopakovalo. Dokáží vybojovat cenné body proti Islanders?

22:00 Vancouver Canucks - Detroit Red Wings

Poslední duel, jehož úvodní buly bude vhozeno ještě před půlnocí.

Kosatky se v tomto ročníku přetahují o pozice divoké karty Západní konference. Momentálně činí jejich ztráta na osmou Minnesotu jeden bod, stejně jako na devátý Anaheim. To bude možná motivace pro Vancouver, který může při shodě výsledků poskočit tabulkou výše. Nucks navíc v posledním utkání porazili Sabres 4:3.

Naopak Detroit s ohledem na umístění v tabulce a letošní formu pomalu na boj o vyřazovací část zapomíná. Red Wings patří samé dno Východní konference, ze kterého se však v noci mohou odlepit. Na třináctou Philadelphii jim chybí jeden bod. Naposledy byl Detroit součástí přestřelky s Calgary, ze které však nevyvázl ani s jedním bodem.

01:00 Toronto Maple Leafs - Arizona Coyotes

První střetnutí mezi Javorovými listy a Kojoty v tomto ročníku.

Torontu započne proti Arizoně domácí dvojboj, jenž stihne odehrát ještě před přestávkou. Maple Leafs letos patří k velkým favoritům na zisk Stanleyova poháru, nicméně aktuální forma tomu příliš nenasvědčuje. Javorové listy padly ve třech z posledních čtyř klání. Naposledy tomu tak bylo v souboji s Floridou.

Pouštní psi načnou v Torontu dlouhý šestizápasový venkovní trip. Na kluzištích soupeřů by Arizona ráda navázala na poslední dvě povedené domácí představení, ze kterých vytěžila tři body. Porazila 6:3 San Jose a následně získala bod po prohře s Pittsburghem 2:3 po prodloužení.

03:30 Edmonton Oilers - Carolina Hurricanes

Vše uzavře souboj Edmontonu s Carolinou.

Oilers hrají druhé domácí utkání ve dvou dnech. A svěřenci Kena Hitchcocka budou mít jasnou úlohu – po neúspěšné bitvě o Albertu, ve které padli s Calgary 2:5, přeskočit v tabulce Vancouver. Boj o play-off totiž v Edmontonu ještě zdaleka není u konce, na postupovou příčku jim schází pouze dva body.

Také Hurikáni bojují o pozice zajišťující postup do vyřazovací části, avšak v opačné konferenci. Carolině chybí na divokou kartu ve Východní konferenci devět bodů. Pokud doopravdy chtějí Canes o pozici v bojích o Stanley Cup zabojovat, měli by dnes vyhrát. Parta kolem Sebastiana Aha či Teuvo Teräväinena nyní bude čelit venkovnímu trojboji, v němž by ráda zastavila krátkou sérii dvou proher v řadě.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.