bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Tři nejlepší akce uplynulého týdne: Milano, Reimer a souhra Wild

22. října 2019, 20:00

Jiří Sameš

National Hockey League nabízí fanouškům den co den parádní góly, momenty či zákroky. Rozhodně se proto podívejte na tři nejlepší akce, které byly k vidění minulý týden!

Sonny Milano (Columbus Blue Jackets)

Útočník Sonny Milano se 16. října dost možná blýskl gólem roku.

Jeho Blue Jackets doma hostili Dallas Stars, zápas přitom zvládli poměrem 3:2. Vítězná trefa utkání připadla právě Milanovi a zcela nepochybně stála za to.

Milano na začátku 50. minuty získal pro Columbus dvougólové vedení (3:1). Nejprve si pohrál s útočníkem Roope Hintzem, brankáře Bena Bishopa potom překonal při úniku z mezikruží, když zakončoval s hokejkou mezi nohama.

James Reimer (Carolina Hurricanes)

Brankář James Reimer 16. října vytáhl na ledě San Jose Sharks perfektní zákrok lapačkou.

Běžela konkrétně sedmnáctá minuta zápasu mezi Sharks a Hurricanes, hokejisté San Jose měli zrovna k dispozici přesilovku. Z těsné blízkosti zprava střílel bez přípravy útočník Evander Kane, skóre 1:1 se ale nezměnilo.

Navzdory senzačnímu zákroku proti Kaneovi Reimer na hřišti Žraloků inkasoval čtyři góly, jeho Carolina zde nakonec prohrála 2:5.

Zach Parise (Minnesota Wild)

Wild 20. října předvedli mezi domácími mantinely proti Montreal Canadiens skvělou souhru, díky níž po závěrečné siréně brali dva body za výhru 4:3.

Šlo o závěr 53. minuty, skóre bylo nerozhodné 3:3. Útočník Jason Zucker poslal od pravého mantinelu precizní křižnou přihrávku na útočníka Zacha Pariseho, jenž zleva zakončoval bez přípravy pod horní tyč.

Učebnicová kombinace, brankář Keith Kinkaid neměl šanci zareagovat.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.