bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Trh s volnými hráči se otevře týden po finále, nový ročník NHL nejspíše v prosinci

9. července 2020, 1:13

Jan Šlapáček

Veřejnost a především fanoušci NHL začínají dostávat odpovědi na své časté otázky. Do kdy bude trvat letošní play-off, kdy se otevře trh s volnými hráči a kdy začne nová sezóna? Datumy lezou pomalu na povrch světa.

Letošní léto je pro fanoušky NHL hodně chudé. Žádný draft, žádné podepisování volných hráčů a samozřejmě žádné výměny a těšení se na nový ročník. Kdy se těchto událostí dočkáme?

V plánu NHL je dohrání letošní sezóny nejpozději do 2. října. Trh s volnými hráči je v plánu otevřít týden po skončení letošní sezóny. Ještě předtím by měl proběhnout i draft, který je v plánu 6. října.

Přípravné kempy na nový ročník jsou orientačně naplánovány na 17. listopadu s tím, že by základní část sezóny 2020/2021 odstartovala 1. prosince. Všechny datumy se pochopitelně mohou s ohledem na situaci změnit.

Potvrzeno bylo rovněž to, že se hráči z NHL v letech 2022 a 2026 zúčastní zimních olympijských her.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.