bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Třetí rok, třetí trenér. Musíme přestat plýtvat naším talentem, velí dallaský kapitán Benn

26. září 2018, 14:00

Vojtěch Balon

Dallas Stars v posledních letech poněkud zaostali za očekáváními a s hráči kalibru Benna, Seguina, Radulova, Klingberga či Spezzy se jim nepodařilo dosáhnout na žádný úspěch v play-off.

Loni ani předloni Stars do vyřazovacích bojů vůbec nepostoupili, což v obou případech stálo práci hlavního trenéra (po této sezóně Kena Hitchcocka, o rok dříve Lindyho Ruffa). Po dvou trenérských veteránech se generální manažer Jim Nill rozhodl vsadit na neokoukanou tvář a ke kormidlu přivedl o generaci mladšího Jima Montgomeryho, jenž má za sebou povedené působení na University of Denver.

„Bude to zábava, budeme hrát ofenzivní hokej a vytvářet na soupeře tlak,“ těší se dallaský kapitán Jamie Benn. „Měli jsme velmi dobré trenéry, ale ne takové, jako Jim,“ myslí si Tyler Seguin, který má v kapse nový osmiletý kontrakt. „Je to mladší trenér, který vítězil všude, kde byl. Všichni se těšíme na novou sezónu,“ dodal.

O útočné síle Stars není pochyb, ale dokáže texaský celek konečně překročit svůj stín? „Na papíře vypadáme velmi dobře, ale musíme se soustředit na detaily a dělat je správně,“ soudí John Klingberg, který v minulé sezóně nasbíral na obránce nevídaných 59 asistencí.

„Musíme přestat plýtvat naším talentem. Roky rychle plynou, je potřeba využít toho, že teď máme dobrý tým,“ velí Jamie Benn. Lepší vstup do základní části si v Dallasu vysnít nemohli: Stars odehrají první čtyři zápasy na domácím ledě a v tom úvodním změří síly s Arizonou. Dovede je Jim Montgomery ke kýženému úspěchu?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.