bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Tento den v historii: Jágr a zase Jágr

19. března 2020, 6:20

Jan Šlapáček

Česká hokejová legenda se v zámoří zapisovala do historie tolikrát, že není mnoho datumů, kdy by se v nějakých vzpomínkách neobjevila. A právě 19. března se toho Jaromíru Jágrovi povedlo hodně.

19. března 2007 - V té době byl Jágr hráčem a kapitánem organizace New York Rangers a nadále patřil k nejlepším hráčům celé soutěže. A právě tento den se mu podařilo zapsat do historie tím, že v zápase proti Pittsburghu vstřelil svoji pětadvacátou branku v sezóně.

Čím je to výjimečné? Český útočník byl prvním hráčem v historii celé soutěže, kterému se povedlo na tuhle metu dostat ve všech prvních šestnácti sezónách v NHL. A to už je velká věc.

19. března 2015 - V této sezóně si Jaromír Jágr užíval působení na Floridě a v plné parádě stíhal v rekordních tabulkách své soky.

Na den přesně před pěti lety se osamostatnil na pátém místě v historické tabulce střelců, když v zápase proti Detroitu překonal Petra Mrázka a připsal si gól s pořadovým číslem 718.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.