bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Tarasenko se vyléčil a je připraven na play-off

14. června 2020, 3:44

Jan Šlapáček

Ruský útočník Vladimir Tarasenko nezažil sezónu podle představ. Ke konci října odstoupil ze zápasu proti Los Angeles a od té doby se nacházel na marodce. Nyní je na odložené play-off připraven ve skvělé kondici!

St. Louis se téměř celý ročník muselo obejít bez svého útočného lídra a ani pořádně nevědělo, zdali Vladimir Tarasenko stihne vyřazovací boje. Operované levé rameno potřebovalo dlouhou rekonvalescenci a nebylo jisté, kdy bude vše stoprocentně v pořádku.

Vynucená pauza kvůli koronaviru přišla tak Tarasenkovi docela vhod. V klidu doléčil své rameno a dostal spoustu času na to, aby se vrátil do výborné kondice. Pozitivně se o zdravotním stavu svého svěřence v jednom podcastu zmínil i kouč Craig Berube, podle něhož je ruský kanonýr ve skvělé kondici a připraven hrát.

„Než se celá soutěž zastavila, tak už byl blízko návratu. Při rehabilitaci odvedl skvělou práci a s pomocí trenérského štábu si udržel kondici. Ve skutečnosti byl v březnu kondičně lépe připravený, než na začátku září," řekl Berube.

Dále prozradil, že Tarasenko již chodí na led a dostává se i do hokejové formy, aby byl schopen pomoci týmu k vytoužené obhajobě Stanleyova poháru. Bude hrát v play-off klíčovou roli? To se teprve ukáže...

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.