bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Tampa zabrala ve správnou chvíli a v sérii snížila!

16. května 2018, 7:25

Jan Šlapáček

Hokejisté Tampy dokázali pod velkým tlakem zabrat a podali velice dobrý výkon, který nakonec stačil k první výhře nad Washingtonem. Lightning vyhráli v hlavním městě USA 4:2 a snížili v sérii na 1:2.

Washington Capitals - Tampa Bay Lightning

2:4 (0:1, 1:3, 1:0)

Branky a nahrávky: 31. Connolly (Stephenson, Niskanen), 57. Kuzněcov (Oshie, Eller) – 14. Stamkos (Hedman, Point), 22. Kučerov (Hedman, Stamkos), 24. Hedman (Kučerov, Palát), 37. Point (Johnson, Coburn).

Oba celky vstoupily do utkání velice aktivně, první minuty duelu však vstřelenou branky nepřinesly. Poprvé se síť za jedním z brankářů vlnila ve čtrnácté minutě, kdy se v přesilové hře prosadil Steven Stamkos.

Chleba se lámal na začátku druhého dějství. V něm nejdříve využil další přesilovou hru Nikita Kučerov a následně se prosadil i obránce Victor Hedman. Tampa tedy rázem vedla o tři branky a mohla se zaměřit na bránění svého náskoku.

Capitals byli ve druhé polovině utkání jasně lepším týmem, ale neměli potřebné štěstí, aby dokázali duel více zdramatizovat. Tampa zabrala ve správnou chvíli a v sérii snížila!

Stav série: 2:1

B. Holtby (WSH) – odchytal 56:53 minut, 19 zákroků, úspěšnost 82,6 %
A. Vasilevskij (TBL) – odchytal 60:00 minut, 36 zákroků, úspěšnost 94,7 %

Michal Kempný (WSH) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 16:53 
Jakub Vrána (WSH) - 0+0, 2 střely, čas na ledě 13:54 
Ondřej Palát (TBL) - 0+1, 2 střely, čas na ledě 13:55

1. hvězda utkání – Andrej Vasilevskij (TBL)
2. hvězda utkání – Victor Hedman (TBL)
3. hvězda utkání – Nikita Kučerov (TBL)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.