bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Šustr: Bishop povídal, že už měl dávno umělé zuby

27. října 2016, 18:00

Jan Šlapáček

Rozhovor - I tento rok patří Andrej Šustr ke stálicím obrany Tampy Bay. Na ledě Toronta si připsal úvodní dvě asistence v novém ročníku a byl i u kuriózního okamžiku s Benem Bishopem. Pětadvacetiletý obránce se i o tomto okamžiku rozpovídal pro nhl.cz.

Máte za sebou hodně divoké utkání v Torontu, v němž jste zaznamenal dvě asistence. Jak se zrodily?

U první jsem si dobře najel hráče, co dostával přihrávku. Podařilo se mi to vypíchnout a Stamkos se tam dostal do zakončení a dal góla. U té druhé přihrávky byl souboj u mantinelu, kotouč jsem vrátil na modrou Stamkosovi a i tahle jeho rána tam spadla.

Jaký je to pocit hrát s hráčem jako je Steven Stamkos?

V šatně je to normální kluk jako všichni ostatní. Na ledě je ovšem velká hvězda, je to výborný střelec, takže je radost s ním hrát.

Tampě se v úvodu nové sezóny poměrně daří. Jaký pro vás ten začátek ročníku je?

Chtěli jsme mít začátek sezóny dobrý, protože v minulém roce jsme příliš dobře nezačali. Je pro nás důležité, že se nám daří a doufám, že to bude pokračovat.

V Torontu jste odehráli výborné dvě třetiny, v té třetí jste očividně trochu polevili...

Ano, trošku samozřejmě jo. Ten konec jsme si takhle nepředstavovali, musíme se podobných věcí vyvarovat.

Po dlouhé době zase hrajete v kompletním složení, to je určitě hodně cítit, že?

Je to pro nás super, že nikdo nemá žádné zranění a starosti okolo. Vždycky, když je náš tým pohromadě, je to velké plus. A i proto se nám takhle daří.

Co říkáte na kuriozitu, kdy Ben Bishop přišel po střele do masky o zuby?

On povídal, že už měl dávno umělé, takže ho to ani nějak extra nebolelo. I z toho důvodu dokázal zápas dokončit a chytal velice dobře.

Pomáhá ti v úvodu nového ročníku fakt, že jsi kvůli Světovému poháru začínal sezónu dříve?

Bylo super, že jsme mohli odehrát nějaké zápasy na světové úrovni. Dostali jsme se do tempa, takže v tomhle případě to je určitě plus. Navíc to byla i zajímavá zkušenost.

Proběhly v kabině ještě nějaké hovory ohledně Světového poháru?

Jenom jsme pogratulovali. Kanada hrála na turnaji výborný hokej a vítězství si zasloužila. Nijak víc jsme se k tomu již nevraceli.

 

Autor rozhovoru: Ivana Paulová

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.