bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Subban zmešká začátek kempu, trápí ho lehké zranění

24. září 2016, 16:00

Martin Zíta

PK Subban se ještě v dresu Nashvillu Predators neukáže. Preds sice už pomalu rozjíždějí svůj předsezonní kemp, ale kanadský obránce na něm bude chybět. Minimálně v samém úvodu.

Fanoušci jižanského klubu si na novou zářivou hvězdu ještě chvíli počkají. PK Subbana, který přišel z Montrealu výměnou za Sheu Webera, totiž trápí šrámy v horní polovině těla. Zmešká tak úvodní dny předsezonního kempu a nejméně první přípravný zápas.

Predators se v úterý večer zámořského času představí na ledě Floridy, která přes léto mocně posilovala, a právě tento duel Subban s jistotou zmešká. Po návratu týmu z východního pobřeží má naplánovanou lékařskou prohlídku. Pokud bude vše v pořádku, ukáže se možná už o další dva dny později v zápase s Columbusem.

“Poslední dny jsem se necítil úplně nejlépe. Pro jistotu si chvíli odpočinu, nechceme nic uspěchat,” řekl Subban pro nashvillským novinám Tennessean. Kanadský obránce přišel na konci minulé sezony o čtrnáct zápasů, kdy si léčil zraněný krk. Je tedy možné, že jeho současné problémy jsou spojené se zraněním, které utrpěl ještě v dresu Canadiens. Nahrávala by tomu také stručnost jeho současného zaměstnavatele.

“Do Nashvillu jsem přijel o pár dní dříve, všechno si vyzkoušel, sklouzl se na ledě. Uvidíme, jak se budu cítit za pár dni,” dodal Subban.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.