bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Strašně se těším. Je to něco úžasného, splněný sen. Kubalík bude v Praze debutovat v NHL

2. října 2019, 18:10

Jan Šlapáček , Jiří Sameš

Praha - Hokejisté Chicaga Blackhawks za sebou mají první trénink v pražské O2 Aréně. Mezi hráči na ledové ploše byl i Dominik Kubalík, který si vybojoval své místo v sestavě a v pátek večer ho čeká debut v NHL. Jak se na svůj první duel v NHL těší a jak se mu líbila akce po tréninku, kdy se vydal na led překvapit mladé trénující hokejisty?

Po tréninku jste se vydal ještě zpátky na led překvapit malé hokejisty, jaké to bylo?

Bylo to fajn. Tyhle akce s dětma jsou vždycky příjemné. Oni neměli vůbec žádné tušení, že přijdeme. Doufám, že jsme jim udělali radost.

Byli z Vás hodně překvapení?

Docela jo, my jsme zrovna přišli, když jim trenér kreslil cvičení. Klekli jsme si za ně a vůbec netušili, co se děje. Takže překvapení určitě byli. (smích)

Máte i vy nějakou podobnou vzpomínku?

Já pamatuji, že rodiče měli v Plzni pronajaté bufetové prostory, takže já jsem byl převážně na každém zápase a vždycky jsem se těšil, že budu moci někoho potkat, a nebo že přijde na jídlo. Takže jsem toho hodně využíval.

Na konci tréninku jste hráli zajímavou hru, co to bylo?

To byl hokejový poker. Na jednu stranu se postaví hráči, co věří tomu, že hráč dá z nájezdu gól, na druhou stranu ti co nevěří a kdo uhádne, tak nemusí bruslit. Ale jelikož nás tam bylo pětadvacet a trefil jsem se snad dvakrát, tak jsem si pořádně zabruslil.

Jak se těšíte na páteční zápas?

Těším se hrozně, je to něco úžasného, je to splněný sen. Nemůžu se dočkat. Teďka vím, že na té soupisce jsem a už je to hodně blízko. Zítra je poslední den se na to pořádně připravit. Jak říkám, hodně se těším, je o tom těžké takhle mluvit, ale hodně si to užívám.

Znáte O2 Arénu z extraligy, jaká změna je v tom vedlejším servisu?

Ten servis v té naší kabině je trošku jiný, to ano. Máme jídlo před kabinou, což je strašně super, že člověk nemusí někde čekat. O co si člověk řekne, to má.

Jsem rád,  že se bude hrát v O2 Aréně. Člověk to tady trošku zná a mám to 40 minut od domova.

Byli jste projít se spoluhráči včera po Praze, nebo jste se vydal za rodinou?

Já byl včera opravdu celý den doma, nějak jsem po Praze nechodil, já ji moc dobře znám. Takže na nějaké procházky to nebylo, ale možná ještě někam půjdeme na večeři s klukama.

Dal jste jim nějaké tipy kam v Praze zajít?

Ani nějak ne. Šli se podívat na Karlův most, Václavské náměstí, Pražský hrad. Někdo byl i v parku a na lodi na řece. Každý si to své místo našel a strávil pěkný den.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.