bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Stopka za domácí násilí! Útočník Nashvillu přijde o 27 zápasů NHL

13. září 2018, 15:25

Adam Bagar

Komisionář NHL Gary Bettman potrestal amerického útočníka Austina Watsona distancem na přípravné období a úvodních 27 zápasů nové sezony, hokejista Nashvillu pyká za domácí násilí.

Šestadvacetiletý Watson byl obviněn z domácího násilí v červnu po hádce s přítelkyní, kterou udeřil. U červencového soudu pak vinu nepopřel. Případem se zabývalo i vedení NHL, které nashvillského útočníka vyslechlo v minulém týdnu.

Do NHL může naskočit nejdříve 3. prosince

Austin Watson, který v dresu Predators zapsal už celkem 251 startů a 64 bodů za 32 branek a stejný počet nahrávek, dostal tvrdý trest. Stop na 27 utkání. Za Nashville si bude moci zahrát nejdřív 3. prosince v domácím zápase proti Buffalu.

„Toto rozhodnutí je nutné a je v souladu s pevným stanoviskem NHL, že podobný typ chování nebude tolerovat,“ uvedl komisionář nejlepší hokejové ligy světa Gary Bettman. Hráčská asociace NHLPA se ale proti verdiktu chce odvolat.

Schmidt porušil antidopingová pravidla, 20 zápasů si nezahraje »

V září se jedná už o druhou suspendaci udělenou hráči NHL mimo sezonu. Na začátku měsíce byl za porušení podmínek antidopingového programu NHL a NHLPA potrestán obránce Vegas Nate Schmidt, jenž dostal stopku na 20 zápasů.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.