bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Starostka Las Vegas prohrála sázku a pózovala v dresu Ovečkina

22. června 2018, 21:45

Jiří Lacina

Sranda musí bejt, dovolíte-li doslovnou citaci starého českého pořekadla. Smysl pro humor prokázaly během finálové série play off NHL i hlavy měst, která se o Stanley Cup utkala. Starostka Las Vegas Carolin Goodmanová uzavřela se starostkou Washingtonu Muriel Bowserowou sázku, a jelikož Golden Knights prohráli, nezbylo jí, než se obléknout do červeného dresu vítěze.

Zvolen byl, nikoli překvapivě, trikot Alexandra Ovečkina. Paní Goodmanová nadto poslala do metropole Spojených států amerických dárkový koš s gratulací a malým bryndáčkem pro čerstvě adoptovanou dcerku paní Bowserové. Malá Miranda Elisabeth rozšířila rodinu starostky Washingtonu letos v březnu a Carolyn Goodman na to zareagovala.

Pokud jde o pocity z nošení dresu, nebyly valné. Paní Goodmanová ho označila za „velmi kousavý“. Populární červenobílou osmičku na sobě měla většinu dne, dokonce se v ní zúčastnila čtvrtečního zasedání městské rady.

Na svém twitterovém účtu pak uvedla: „Město Las Vegas vždycky plní sázky. Gratulace starostce Bowserové a Capitals k vítězství ve Stanley Cupu. Zasloužili jste si to!“

Nechybí vyjádření podpory Golden Knights s výhledem na příští sezónu.

Nám nezbývá než vztyčit palec za nádhernou propagaci ledního hokeje.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.