bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Stačilo vyhrát soutěž. Dvanáctiletý chlapec má za sebou komentátorskou premiéru v NHL

21. března 2017, 12:00

Michal Sobotka

Někdy stačí mít i trochu štěstí. Přesně jako v případě dvanáctiletého Nicka Pacciona, který se díky výhře v soutěži stal jednu třetinu komentátorem pro radiové vysílání New Jersey Devils. Ohlasy posluchačů na jeho výkon navíc byly velmi pozitivní.

Dvanáctiletý Nick Paccione vyhrál soutěž, jejíž hlavní trofejí byla možnost stát se komentátorem při utkání New Jersey proti Columbusu. Jednalo se o rozhlasové vysílání. Výherce si sedl vedle tradičního průvodce utkáním Matta Loughlina a zapojil se do první třetiny, kterou společně odkomentovali.

A podle ohlasů posluchačů velmi dobře.

Vítěz soutěže byl vybrán na základě komentáře k dřívějším zápasům Devils. Vstupenkou pro Nicka se stal jeho hlas u gólu Taylora Halla z dřívější části ročníku. „O tomhle jsem snil. Ze začátku jsem byl nervózní, ale po třetině mi Loughlin řekl, že až budu starší, mohl bych tuhle práci pro Devils dělat,“ řekl ke své první zkušenosti.

Jeho mentor byl opravdu spokojený s výkonem člena další generace. Zřejmě ví, o čem mluví, neboť tuto funkci sám zastává už desátým rokem u Devils. „S rychlostí hry si skvěle poradil. Góly hlásil velmi dobře a to se hráči trefovali v oslabení i přesilovce. Na první zápas nic snadného,“ vysekl poklonu budoucímu kolegovi Loughlin.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.