bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Sportovní story bez frází. Hokejisté Vrbata s Koreisem se vrhli do světa médií

16. října 2016, 10:00

Michal Belšán

Jeden má na kontě téměř tisícovku zápasů v NHL a tituly mistra světa, druhý patří k nejvýraznějším tvářím české extraligy. Radim Vrbata i Jakub Koreis mají rádi kvalitní čtení o sportu a svými jmény teď zaštítili novinku na české mediální scéně, od 17. října bude v provozu magazín Bez frází, přinášející nevšední sportovní příběhy, jehož jsou oba hokejisté spoluzakladateli.

O chod projektu se bude starat František Suchan, jehož články můžete číst i na našich stránkách. „Sportovnímu zpravodajství v Česku nechceme nijak konkurovat, vidíme však příležitost vyprávět mnohdy neznámé a inspirativní příběhy, které jsou schované za góly a medailemi. I naše země má nekonečno podobných námětů,“ říká sportovní redaktor František Suchan.

Bez frází hodlá přinést příběhy s takovou otevřeností sportovních osobností, jakou jinde nenajdete. Čtenář dostane autentické myšlenky podané vlastními slovy úspěšných sportovců, kteří každý z příspěvků orazítkují vlastnoručními selfie fotografiemi. Své příběhy poskytne i několik českých hokejistů z NHL tak, jak o nich zatím nikde jinde nemluvili.

„Chceme ukázat sportovce z jiného pohledu než jen jako stroje na výkon. Chceme přiblížit veřejnosti jejich životní osudy, nechat je vyprávět, čím si prošli a co stojí za jejich kariérami,“ přibližuje Radim Vrbata. „Tak, aby je čtenáři viděli nejen jako úspěšné medailisty z velkých soutěží, ale i jako normální lidi,“ dodává.

„Jde nám to o, abychom přiblížili lidem cestu na vrchol,“ doplňuje ho Jakub Koreis, útočník Plzně. „Chceme ukázat, s čím vším se sportovec musí vyrovnávat. Každý z nás prožívá běžné radosti a starosti života,“ říká Koreis.

Vznik Bez frází byl inspirován úspěšnými internetovými projekty v Česku i zahraničí. Většinu původních fotografií obstarává Jana Mensatorová, jejíž snímky už zdobí mimo jiné kalendáře sportovních klubů či hokejové karty. Marketing si vzala na starosti Hana Švábová, která se ve sportovním odvětví pohybuje již několik let jako správce sociálních sítí HC Verva Litvínov či manažerka marketingu a komunikace pro Evropskou univerzitní hokejovou ligu. „Už delší dobu jsem si říkala, že něco v tomto formátu na české mediální scéně chybělo,“ přiznává.

 

Spuštění webu www.bezfrazi.cz je plánováno na pondělí 17. října se sedmičkou úvodních příběhů, další budou průběžně přibývat každý týden. Už teď lze sledovat profily na sociálních sítích jako jsou Facebook, Twitter a Instagram.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.