bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Spekulace o konci kariéry se nepotvrdily. Jágra ale nadále trápí zranění v dolní části těla

5. ledna 2018, 20:55

Martin Zíta

Konec velké kariéry se nekoná, ani jiná drastická změna v hokejovém životě Jaromíra Jágra. Trenér Calgary Flames Glen Gulutzan v pátek novinářům řekl, že za Jágrovou absencí v posledním utkání stojí trvající zdravotní potíže.

Jaromír Jágr ve čtvrtek nenastoupil do posledního utkání Calgary Flames a trenér Glen Gulutzan tajnůstkářsky řekl, že více k absenci české legendy dodá až v pátek. Pouze dodal, že Jágr bude na tribuně jako tak zvaný healthy scratch, tedy zdravý náhradník.

Právě tato informace vyprovokovala spekulace o možném Jágrově konci v Calgary, potažmo ukončení minimálně zámořské kariéry. Nic takového se, alespoň prozatím, nekoná. Gulutzan v pátek po tréninku skutečně předstoupil před novináře a uvedl, že Jágra stále trápí zranění v dolní části těla a oficiálně znovu patří mezi marody.

"Mluvíme o dnech," pronesl v ohledu na dobu absence českého veterána Gulutzan tradiční zámořskou mantru day-to-day.

Se zdravotními problémy v dolní polovině těla Jágr bojuje takřka celou sezonu a i kvůli tomu zvládl letos odehrát zatím pouze dvaadvacet zápasů.

Jágra zranění nepustilo ani na zmíněný trénink, kde rozhodně nepanovala pohodová atmosféra. Gulutzan po jeho trvání ostře pokřikoval na hráče a v jeden moment jeho frustrace skončila až vhozením hokejky do ochozů.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.