bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Souhrn dne: Skvělý Murray dotáhl Pittsburgh k důležitému vítězství!

3. května 2016, 7:00

Jan Šlapáček

Hlavní postavou nočního klání byl zcela jednoznačně brankář Penguins Matt Murray. Mladý brankář podal v brance úchvatný výkon, když dokázal pochytat sedmačtyřicet střel a dotáhl Pittsburgh k druhému vítězství v sérii.

Pittsburgh Penguins - Washington Capitals

3:2 (2:0, 1:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 7. Hörnqvist (Daley, Sheary), 8. Kühnhackl (Cullen, Letang), 36. Hagelin (Bonino, Kessel) – 49. Ovečkin (Niskanen, Bäckström), 60. Williams (Ovečkin, Carlson).

Washington vstoupil do třetího utkání série poměrně dobře, když si vypracoval v úvodních minutách pár slibných šancí. Ty však zůstaly nevyužité a Tučňáci tvrdě trestali. Během sedmé a osmé minuty si vytvořili dvoubrankové vedení a udělali velký krok k vítězství. Capitals se pokoušeli okamžitě vstřelit kontaktní branku, ale to se jim nedařilo a proto přišlo v šestatřicáté minutě další potrestání. Hokejisté Washingtonu se však ve třetí části nevzdali a nakonec z toho udělali pořádné drama. Před polovinou třetího dějství se prosadil Ovečkin a kontaktní branku posléze necelou minutu před koncem základní hrací doby vstřelil Williams. Tučňáci však další branku neobdrželi a především díky skvělému Murraymu vyhráli před vlastními fanoušky 3:2.

Stav série: 2-1.

M. Murray (PIT) – odchytal 60:00 minut, 47 zákroků, úspěšnost 95,9 %
B. Holtby (WSH) – odchytal 57:51 minut, 20 zákroků, úspěšnost 87,0 %

1. hvězda utkání – Matt Murray (PIT)
2. hvězda utkání – Carl Hagelin (PIT)
3. hvězda utkání – Alexandr Ovečkin (WSH)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.