bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Smůla pro Panarina! Tahoun Rangers přijde o All-Star Game, nahradí ho Kreider

22. ledna 2020, 16:20

Ondřej Mach

Útočník Artěmij Panarin se letošního All-Star víkendu v St. Louis nezúčastní. Ruského hokejistu na zábavnou akci nepustí zranění v horní polovině těla. Místo něj byl donominován forvard Chris Kreider.

Panarin v novém klubu prožívá vynikající sezonu: v dosavadních 47 odehraných utkáních nastřílel 26 branek a přidal 42 asistencí. Tyto čísla z něj s velkým náskokem dělají nejproduktivnějšího hráče Rangers, mezi všemi hráči NHL mu pak patří pátá příčka. 

Není s podivem, že to byl právě ruský útočník, kdo měl klub zastupovat na All-Star Game. Zranění v horní polovině těla ho ale o první účast připraví. Panarin kvůli zdravotním problémům nenastoupil ani do úterního duelu proti Islanders, který Jezdci prohráli 2:4. 

Podle trenéra Davida zranění přetrvávalo několik dní a nevykazovalo žádné zlepšení. "Už s tím měl problém a teď se to vrátilo," uvedl třiapadesátiletý kouč. "Prostě se to moc nezlepšilo."

Poprvé v kariéře se tak na prestižní událost podívá útočník Chris Kreider. Osmadvacetiletý hokejista se svému spoluhráči v rámci statistik nemůže rovnat, v týmu ale patří ke klíčovým hráčům. V probíhajícím ročníku má zatím na kontě 32 bodů za sedmnáct gólů a patnáct nahrávek. 

Kreider strávil celou svoji kariéru v Rangers, na konci června mu ale vyprší čtyřletý kontrakt na 4,62 milionu dolarů. Jeho jméno je kvůli tomu velmi často spojováno s výměnou ještě před uzávěrkou přestupů. 

All-Star víkend začíná v pátek dovednostní soutěží, v sobotu pak dojde na zápasy mezi jednotlivými divizemi. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.