bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Šlágrem noci souboj Ducks s Dallasem. Chicago se vynasnaží konečně vyhrát

12. prosince 2018, 20:54

Matěj Hodoval

Po rušné noci přichází o něco klidnější program. V zámořské NHL se sehrají čtyři duely, scházet nebude ani hojné české zastoupení. Souboj dvou týmů s pozoruhodnými výsledky se sehraje v Anaheimu. Příznivci v Chicagu pak budou hnát Hawks za výhrou po těžko uvěřitelných osmi prohrách.

01:00 New York Islanders – Vegas Golden Knights

První letošní setkání těchto celků. V minulé sezoně vyhráli ve dvou vzájemných zápasech Islanders, kteří tak zůstávají jediným mužstvem, které Vegas ještě nedokázalo porazit.

Výhra 3:2 nad Detroitem a získaný bod proti Pittsburghu znamená bodovu sérii pro Islanders. Proti Vegas to však svěřenci Barryho Trotze nebudou mít vůbec snadné, a to i kvůli otazníkům, které visí nad startem Cala Clutterbucka a Jordana Eberleho. Oba forvardi nedohráli duel s Penguins.

Rytíři vyhráli tři z posledních pěti utkání, to poslední poměrem 4:2 s Dallasem. Venku mají Golden Knights skóre 7-11-0 , čili horší než na domácím ledě. Dobrou zprávou může být případný návrat Paula Stastneho do sestavy Vegas. Dvaatřicetiletý útočník již trénoval se svým týmem a měl by být připraven již proti Flyers

02:00 Chicago Blackhawks – Pittsburgh Penguins

Frustrující. Blackhawks hledají cestu z osm zápasů trvající mizérie. Chicago znovu padlo, tentokráte nestačilo na Winnipeg, ačkoliv se Jestřábi dokázali z 0:4 dostat na dosah vyrovnání, nicméně za stavu 3:4 jim Jets opět odskočili a Hawks se už na nic nezmohli. 

Naopak u Penguins je k radosti hned několik důvodů. Tučňáci natažení prodloužení bodové šňůry na pátý zápas a po rozpačitém začátku sezony stoupají v tabulce Metropolitní divize, kde jim nyní patří čtvrtá pozice s 32 body na kontě. K tomu všemu je opravdu blízko návratu mezi tři tyče gólman Matt Murray. Nastoupí již proti Chicagu?

02:30 Calgary Flames – Philadephia Flyers

Flames jdou do zápasu po těsné prohře 0:1 proti Oilers, přesto stále na vrcholu Pacifické divize. Navíc na domácím ledě neprohráli posledních osm klání, což je fantastický počin mužstva s formou 7-2-1 v uplynulých deseti zápasech. V brankovišti pravděpodobně uvidíme Mikea Smitha, jemuž se daří. Rittichův parťák bude usilovat o své sedmé vítězství v řadě. Po odpykání svého trestu se do sestavy vrací kapitán Mark Giordano, chybět pak bude dvojice Backlund, Frolík.

Philadelphia je momentálně na pětizápasovém venkovním tripu, který začala výhrou 6:2 nad Buffalem, hned vzápětí ovšem přišla tvrdá rána v podobě prohry 1:7 ve Winnipegu, K odčinění této katastrofy by mohl pomoci i navrátilec Sean Couturier. Velkou motivaci bude mít James van Riemsdyk. Tomu schází na metu 400 kanadských bodů v NHL jediný bod.

04:00 Anaheim Ducks – Dallas Stars

Anaheim je v obrovské formě. Z posledních sedmi představení vyšel v šesti případech jako vítěz. Naposledy se Kačeři v prodloužení vypořádali s Devils, přestřelka skončila 6:5. Domácím bude citelně scházet přítomnost brankáře Ryana Millera a útočníka Rickarda Rakella, oba jsou na marodce. 

Také Dallas se potýká s velmi solidními výkony. Série vítězství Stars se zastavila v pondělí v noci, kdy ji na čísle čtyři utnuli Vegas Golden Knights. Mužstvo z Texasu pokračuje ve své sérii na ledě soupeřů, vyzraje na Ducks?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.