bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Šimek dal přednost San Jose, Rangers tak mají políčeno na další obránce

22. května 2017, 17:00

Vojtěch Balon

Před pár lety se New York Rangers mohli chlubit jednou z nejlepších mladých obran v lize, ale časy se mění. Ryan McDonagh, Kevin Klein, Marc Staal a Dan Girardi jsou už považováni za zkušené harcovníky, kromě prvního jmenovaného navíc postrádají výkonnost na to, aby nadále trávili na ledě přes 20 minut na zápas.

Trenér Blueshirts Alain Vigneault přiznal, že Rangers potřebují omladit zadní řady. „Chceme v létě přivést alespoň jednoho mladého beka,“ přiznal Vigneault. Newyorský celek měl údajně políčeno na českého reprezentanta Radima Šimka, ten ale nakonec upřednostnil nabídku San Jose.

Příchod exlibereckého beka Rangers nedotáhli, přesto se jim letos na jaře podařilo ulovit jiného hráče působícího v Evropě: ruského reprezentanta Alexeje Běreglazova. Ten má za sebou povedenou sezónu v Magnitogorsku a je dost možné, že už na podzim bude bušit na vrata prvního týmu.

Tomu nasvědčuje i fakt, že kromě chváleného Bradyho Skjeie momentálně Rangers nemají žádného mladého obránce v základní sestavě. Girardi, Klein, Staal a Holden jsou třicátníky, Kampfer a McDonagh tuto metu atakují.

Nastávající volný hráč Kevin Shattenkirk se nechal slyšet, že by rád podepsal novou smlouvu v okolí New Yorku. Spekuluje se o zájmu nedalekého New Jersey, rovněž se ale šušká, že Shattenkirk by upřednostnil podepsat přímo v Big Apple. Dotáhne generální manažer Jeff Gorton jeho příchod? Moudřejší budeme prvního července, kdy se otevírá trh s volnými hráči.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.