bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Senzace dokončena! Vegas si zahraje o Stanleyův pohár!

21. května 2018, 0:30

Jan Šlapáček

Pohádková sezóna Golden Knights napíše ještě minimálně jedno pokračování! Nováček soutěže v pěti zápasech vyřadil ve finále Západní konference kanadský Winnipeg a zahraje si v přímém souboji o Stanleyův pohár!

Winnipeg Jets - Vegas Golden Knights

1:2 (1:1, 0:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 18. Morrissey (Little) – 6. Tuch (Carpenter), 34. Reaves (Sbisa, Nosek).

Rozjeté Vegas vstoupilo po třech výhrách v řadě do pátého zápasu velice aktivně a v šesté minutě se po brance Alexe Tucha dostalo do vedení. Jets dokázali ještě v první části zásluhou Joshe Morrisseyho vyrovnat, nicméně to byla jejich poslední vstřelená branka v této sezóně.

Ve druhé části se prosadil ranař Ryan Reaves, jenž se v dresu Golden Knights trefil poprvé a ihned z toho byla branka vítězná. Winnipeg se pokoušel v poslední části zabojovat a vyrovnat, proti byl však skvělý Marc-André Fleury, který v posledních čtyřech zápasech své soky doslova deptal.

Golden Knights jsou tedy prvním finalistou a píšou velký příběh. Před sezónou odepisovaný tým je pouhé čtyři vítězství od zisku nejcennější hokejové trofeje na světě. Bude mít tahle pohádka šťastný konec?

Konečný stav série: 1:4

C. Hellebuyck (WPG) – odchytal 58:28 minut, 30 zákroků, úspěšnost 93,8 %
M. Fleury (VGK) – odchytal 59:57 minut, 31 zákroků, úspěšnost 96,9 %

Tomáš Nosek (VGK) - 0+1, 0 střel, čas na ledě 9:53

1. hvězda utkání – Alex Tuch (VGK)
2. hvězda utkání – Ryan Reaves (VGK)
3. hvězda utkání – Josh Morrissey (WPG)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.