bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Senators měnili s Pittsburghem a získali gólmana. Stěhuje se Matt Murray!

7. října 2020, 17:47

Jiří Sameš

Hned na začátek druhého dne Vstupního draftu NHL 2020 se uskutečnila zajímavá výměna, když Ottawa Senators měnili s Pittsburgh Penguins. Stěhuje se přitom brankář Matt Murray.

Organizace Senators získala jmenovaného gólmana od Pittsburghu výměnou za mladého útočníka Jonathana Grudena a výběr ve druhém kole Vstupního draftu NHL 2020. 

Matt Murray v minulé sezoně odchytal 38 zápasů a zapsal výsledek 20-11-5. Průměr obdržených branek měl ve statistikách 2.87 a procentuální úspěšnost zákroků 89.9.

Kolega Tristan Jarry podával mnohem lepší výkony. O výměně Murrayho se spekulovalo poměrně dlouho, kromě toho Jarry minulou sobotu podepsal s Pittsburghem tříletou smlouvu na celkem 10.5 milionu dolarů.

Murray se v pátek může stát omezeně volným hráčem, vyprší mu tříletý kontrakt, který s Penguins podepsal 20. října 2016. Gólman se na jaře 2016 a 2017 se radoval s Pittsburghem ze Stanley Cupu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.