bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Sedm zájemců o Troubu. Kdo ho získá?

29. září 2016, 14:14

Jan Šlapáček

Generální manažer Jets musí na začátku nové sezóny řešit nečekaný problém. Jacob Trouba před pár dny požádal o výměnu a Kevin Cheveldayoff musí přemýšlet nad příchozími nabídkami. Kam nakonec svého beka vymění?

Dvaadvacetiletý obránce si jednoduše postavil hlavu a nevidí ve Winnipegu dostatečný prostor, aby zde mohl uplatit své hokejové umění. Ačkoliv trávil Trouba na ledě hodně času, přál by si hrát více na pravé straně obrany, což by mu zde nebylo umožněno. Jets totiž mají na pravé straně zkušeného Byfugliena a urostlého Myerse.

Účastník Světového poháru tedy žádá výměnu a pochopitelně je o něj v lize velký zájem. Talentovaných beků je málo a týmy to ví. Ví to však i Cheveldayoff, který přijme opravdu jen nabídku, která jeho týmu může do budoucna pomoci. Které týmy patří mezi zájemce o práva na amerického beka?

Boston Bruins

O Troubově výměně do Bostonu se spekulovalo celé léto, ale nakonec se tak nestalo. Generální manažer Jets totiž doufal, že se s ním dokáže domluvit na pokračování spolupráce. Nyní je všechno jinak a Bruins mohou přispěchat s novou nabídkou. V ní by mohl být zahrnut klidně i Jakub Zbořil, kterého Boston draftoval v prvním kole draftu 2015.

Detroit Red Wings

Na zájmu Detroitu není nic divného. Obranné řady tradičního klubu NHL patří v poslední letech k průměru, tudíž by se jim kvalitní bek rozhodně hodil. Ve prospěch Detroitu hovoří to, že má na farmě dostatek schopných mladíků, kteří by mohli Winnipeg zaujmout. A pravděpodobně i Trouba by přestoupil do Detroitu rád, protože je rodákem z Michiganu.

Arizona Coyotes

Arizona je další kandidátem na získání amerického obránce. Coyotes by se podobný obránce hodil, protože by zadním řadám dodal určitou rovnováhu. Chayka má svému protějšku co nabídnout, dokonce by mohl do Winnipegu poslat i Martina Hanzala, kterému končí po následující sezóně smlouva.

Toronto Maple Leafs

Není žádným překvapením, že se o Troubu zajímá také Toronto. Kanadský celek předělává tým a právě Trouba by mohl v tomto klubu naplno rozvinout svůj potenciál. Toronto navíc disponuje spoustou talentovaných hráčů, tudíž má solidní šanci tuto výměnu uskutečnit.

New York Rangers

Mezi zájemci je také celek z Manhattanu, ale velké šance se mu nedávají. Rangers totiž nemohou Winnipegu předložit podobně kvalitní nabídku, jakou mohou poslat jiné týmy. Ale kdo ví.

New Jersey Devils

Ďáblové svého nejlepšího obránce vyměnili v létě do Edmontonu, aby získali Taylora Halla. Ačkoliv tedy Devils výrazně posílili útočné řady, v obraně jim zůstala obrovská propast. Pokud by Shero dokázal do New Jersey přitáhnout Troubu, jeho celku by v postupu do play-off téměř nic nebránilo. A to může být ohromná motivace k tomu, aby se tahle výměna uskutečnila.

Edmonton Oilers

Olejářům by se k doplnění mozaiky další obránce náramně hodil a tudíž se pokusí Troubu zcela jistě získat. Winnipeg ale při vyjednávání s Edmontonem rozhodně přitvrdí, protože s rivalem z konference nejde jednat v rukavičkách. Ve hře by tedy mohly být vysoké výběry v draftu, či již hotoví hráči.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.