bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Sebrali Pastrňákovi mobil? Wilson je nejlepší střelec v NHL, stojí na jeho twitteru

29. července 2020, 10:00

Tomáš Zatloukal

Nepohlídal si mobil, nebo si jen poťouchle zažertoval na účet soupeře? Ať už je pravda jakákoliv, hokejoví fanoušci se baví nad tweetem, který se objevil na oficiálním profilu českého machra Davida Pastrňáka. "Podle mě je nejlepším kanonýrem v NHL Tom Wilson," stojí v něm. Wilson, brousek v sestavě washingtonských Capitals, sice jisté střelecké vlohy má, naposledy se ovšem dostal přes 40 branek jako šestnáctiletý klučina.

Král hokejových snajprů?

Nebylo by příliš troufalé za něj označit samotného Pastrňáka. Celou sezonu se přetahoval s Alexem Ovečkinem a Austonem Matthewsem, v závodě o Maurice Richard Trophy opakovaně a dlouho vedl.

A nakonec slavnou trofej také získal, byť se o ni podělil s ruským kapitánem Caps.

Pastrňák s Ovečkinem se oba zastavili na 48 brankách. Jen pro zajímavost, Wilson se trefil 21krát. Možná by těch zásahů bylo ještě víc, kdyby na ledě reagoval tak pohotově jako na sociálních sítích.

Když si svérázný borec, co rozhodně nechodí pro ránu daleko, všiml komplimentu na Pastrňákově účtu, odepsal: "Díky, Pasto! Myslím si ale, že nejlepším kanonýrem je Ovie."

Na původní tweet, který nasbíral už desetitisíce laků, reagovali i správci sociálních sítí washingtonského klubu a NHL. Především GIF s bostonským vůdcem Zdenem Chárou a jeho udiveným výrazem po napití z plastové lahve je k popukání.

Kdo ví, zda za vším stojí Pastrňák, jehož smysl pro humor je vyhlášený. Třeba chtěl tahoun Bruins před startem skupiny o pořadí Wilsona popíchnout. Nebo rozhodit.

Spíše se ale zdá, že se Pastrňákův mobil dostal do nenechavých rukou. Klidně do Wilsonových. Capitals a Medvědi se totiž v Torontu usídlili ve stejném hotelu.

Ať už to bylo jakkoliv, středeční ráno a prostředek pracovního týdne je díky tweetu opěvujícím střelecké umění Wilsona zase jednou veselejší.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.