bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

S hokejem jsem pravděpodobně skončil, prohlásil Marc Methot

23. ledna 2020, 16:47

Jiří Sameš

Kariéra obránce Marca Methota je velmi pravděpodobně u konce. Hokejista podstoupil loni v lednu operaci levého kolene, nyní informoval, že jeho návrat na led je téměř vyloučen.

„Definitivní rozhodnutí či oficiální oznámení jsem ještě neudělal. S hokejem jsem ale pravděpodobně skončil," prohlásil Marc Methot ve čtvrtek TSN Radio Ottawa 1200.

„Snažil jsem se vyvinout obří úsilí, abych se dokázal vrátit. Zvažuji možnosti a zřejmě to už nemá smysl," pokračoval.

„Nic není oficiální, ale myslím si, že jsem teď v situaci, kdy bude odchod ze scény nejlepší volbou pro mě a mojí rodinu," doplnil.

Methot působil poslední dvě sezony u Dallas Stars, v minulém období ovšem zvládl pouze devět zápasů. Podstoupil totiž výše zmiňovaný zákrok, který jej pochopitelně připravil o zbytek sezony.

Operované koleno mu přitom i nadále způsobuje bolest.

Methot, čtyřiatřicetiletý Kanaďan, byl do nejlepší hokejové ligy draftován Columbus Blue Jackets v roce 2003 v šestém kole, jako celkově 168. v pořadí. 

Kromě Blue Jackets a Stars oblékal rovněž dres Ottawa Senators. Mimo jiné, Vegas Golden Knights si jej vybrali v Rozšiřovacím draftu NHL 2017, avšak jej potom ihned vyměnili.

Za své třináctileté působení odehrál 624 zápasů, přičemž v nich vstřelil 22 gólů a zapsal celkem 123 kanadských bodů.

V play-off přidal ještě 38 zápasů, v nichž vstřelil tři góly a zapsal celkem devět kanadských bodů. 

Čtěte také:
Sóluješ? Tak budeš sedět! Hvězda Islanders třetinu pouze divákem

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.