bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

S Elliottem se v Calgary už nepočítá, zkušený brankář jedná s Winnipegem

27. června 2017, 20:00

Vojtěch Balon

Winnipeg Jets hledají brankáře. Se zkušeným Ondřejem Pavelcem už se v Manitobě nepočítá, Michael Hutchinson nejspíše v jedničku nikdy nevyroste a na bedra mladého Connora Hellebuycka byla v minulé sezóně vložena až příliš velká zodpovědnost, což se projevilo na jeho průměrných statistikách.

Trn z paty by Jets mohl vytrhnout dvaatřicetiletý Brian Elliott, kterému prvního července končí smlouva s Calgary a jelikož Flames před pár dny přivedli Mikea Smithe z Arizony, Elliottovo pokračování u Flames je krajně nepravděpodobné.

Generální manažer kanadského celku Kevin Cheveldayoff příchod dalšího brankáře nevyloučil. „Zvážíme všechny možnosti a když se naskytne příležitost získat gólmana, který by nám pomohl, půjdeme do toho,“ pravil Cheveldayoff během víkendového draftu v Chicagu. „Máme seznam jmen a už jsme oslovili jejich agenty,“ dodal.

Vysoko na tomto seznamu figuruje právě Elliott, jenž s Winnipegem jedná a zdá se, že rokování jsou na dobré cestě. Podle Ricka Ralpha z winnipežské TSN už Brian Elliott dokonce hledá ve Winnipegu bydlení.

Minulá sezóna v dresu Calgary rodákovi z Newmarketu nevyšla, nějakou dobu před Elliottem dokonce dostával přednost jinak věčný náhradník Chad Johnson. Jets ovšem nepotřebují brankáře kalibru Sergeje Bobrovského či Bradena Holtbyho, ale hledají někoho, kdo by utvořil vyrovnanou dvojici s talentovaným Hellebuyckem. Tuto roli Brian Elliott plnil už v St. Louis, kde se pravidelně točil s Jakem Allenem.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.