bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Rozjeté Calgary narazí na Winnipeg, Neuvirth by měl znovu dostat důvěru

20. ledna 2018, 18:00

Martin Zíta

Evropský fanoušek si má z čeho vybírat. Hned čtyři zápasy NHL budou rozehrány ještě před sobotní půlnocí. Představí se třeba Philadelphia, v jejíž brance by měl naskočit Michal Neuvirth. V 21 hodin vstoupí do svých bitev také Colorado a Calgary, momentálně nejlepší týmy celé NHL.

19:00 Philadelphia Flyers – New Jersey Devils

Domácí Philadelphia vyhrála čtyři z posledních pěti zápasů, poradila si i s New Jersey, které porazila 14. ledna. New Jersey za stejné období vyhrálo pouze dvakrát, výhry však přišly v posledních dvou duelech. Devils také drží čtvrté místo ve Východní konferenci, Flyers naopak ztrácí tři body na posledních postupovou příčku.

Očekávaní brankáři: Michal Neuvirth – Keith Kinkaid

19:00 Buffalo Sabres – Dallas Stars

Sabres e beznadějně krčí na posledním místě konference a nemají daleko k úplnému dnu celé ligy. Eichelova parta prohrála čtyři z posledních pěti zápasů a nezvládli ani první vzájemný zápas sezony s Dallasem. Stars jsou na tom letos o poznání lépe a drží po polovině sezony postupové umístění. Z posledních pěti zápasů pak urvali tři vítězství a celkem čtyřikrát bodovali.

Očekávaní brankáři: Robin Lehner – Kari Lehtonen

21:00 Colorado Avalanche – New York Rangers

Colorado vyhrálo posledních osm zápasů a těší se vůbec nejlepší formě v celé lize. Avs se díky skvělé formě vyšvihli na osmé místo Západní konference. Rangers jsou na Východě o jednu příčku napřed. Newyorčané vyhráli poslední dva zápasy, před kterými ale museli překousnout sérii neúspěchů. Oba celky se už jednou setkaly a vítězství si odnesli hráči Colorada.

Očekávaní brankáři: Henrik Lundqvist – Jonathan Bernier

21:00 Calgary Flames – Winnipeg Jets

Ryze kanadský souboj proti sobě staví dva momentálně zřejmě nejlpší týmy ze severu kontinentu. Calgary vyhrálo posledních sedm zápasů a je sedmé v Západní konferenci, kde třetí příčku drží právě Winnipeg. Jets však poslední dva zápasy prohrály, z posledních pěti tak mají tři vítězství.

Očekávaní brankáři: Mike Smith – Connor Hellebuyc

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.