bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Red Wings se stále nemohou dohodnout s Tatarem na nové smlouvě

18. července 2017, 19:00

Jan Šlapáček

Tomáš Tatar, nejlepší střelec Detroitu v uplynulé sezóně, je momentálně bez smlouvy a podpis nové je zatím v nedohlednu. Oba tábory se nemohou dohodnout na finanční stránce, když slovenský útočník požaduje přes pět milionů dolarů.

Tatar se v posledních sezónách zařadil mezi nejproduktivnější hráče Red Wings, za tři sezóny nastřílel dohromady pětasedmdesát gólů v základní části. V tomto směru nemůže slovenskému útočníkovi v týmu nikdo konkurovat. Sám útočník to dobře ví a z tohoto důvodu žádá pořádné finanční ohodnocení.

Ken Holland veřejnosti prozradil, že chce Tatara ve svém týmu udržet a že s ním bude o nové smlouvě jednat. Při jednáních ale nastal zásadní problém, kvůli kterému se šestadvacetiletý útočník přihlásil i k arbitráži.

Detroit nabízí slovenskému hokejistovi smlouvu s ročním příjmem 4,1 milionů dolarů, což ale Tatarovi nestačí. Ten si totiž věří na tučnější sumu, přesněji na 5,3 milionů dolarů.

Ačkoliv se vám mohou zdát nároky Tatara vysoké, divit se mu nelze. Není tajemstvím, že spousta hráčů v kádru Detroitu je přeplacena a kdyby přijal rodák z Ilavy nabízený kontrakt ze strany Red Wings, byl by v týmu až devátým nejlépe placeným hokejistou. Přitom výkonnostně patří mezi tři nejlepší útočníky, jaké má tradiční klub k dispozici.

Dokáží oba tábory nakonec najít společnou řeč a nebo se setkají u soudu? To nám napoví nejbližší dny. Tatar i Holland doufají, že se nakonec dohodnou ještě před již zmíněným soudem a jejich vztahy zůstanou neporušeny.

VIDEO: Góly Tomáše Tatara v sezóně 2016-2017!

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.