bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Prohloubí se rivalita mezi Sharks a Jets? Colorado zabojuje o jedenáctou výhru

23. ledna 2018, 21:10

Jan Šlapáček

Středeční program NHL přinese svým fanouškům dvanáct velice zajímavých duelů. Poslední zápas dnešní noci začne ve 4:30 v San Jose, kam zavítají hokejisté Winnipegu a budou svého protivníka chtít znovu potrestat za nedávné poznámky. O jedenáctou výhru v řadě zabojuje Colorado na ledě Montrealu!

1:00 - Boston Bruins - New Jersey Devils

Devils z posledních deseti zápasů vyhráli pouze dvakrát, navíc jim bude v zápase chybět několik hráčů. Tím nejdůležitějším je rozhodně Taylor Hall, který byl v dosavadním průběhu velice produktivní. Bruins naopak hrají v novém roce výtečné a dokázali bodovat již šestnáctkrát v řadě.

Očekávaní brankáři: Tuukka Rask - Cory Schneider

1:00 - Pittsburgh Penguins - Carolina Hurricanes

Hodně zajímavý souboj čeká Metropolitní divizi, v němž se utkají hokejisté Caroliny i Pittsburghu. Oba celky se aktuálně nachází mimo pozice zaručující play-off a budou muset ve druhé polovině sezóny začít bodovat pravidelněji. Hurricanes i Penguins v posledním zápase prohráli, kdo se vrátí na vítěznou vlnu?

Očekávaní brankáři: Casey DeSmith - Cam Ward

1:30 - Montreal Canadiens - Colorado Avalanche

Podle aktuální formy není v NHL lepšího týmu. Colorado vyhrálo desetkrát v řadě a pokud ještě zvítězí třikrát, tak překoná svoji nejdelší vítěznou sérii v klubové historii. Montreal měl včera volno a mohl se na Avalanche připravit. Bude to stačit?

Očekávaní brankáři: Carey Price - Jonathan Bernier?

1:30 - Philadelphia Flyers - Detroit Red Wings

Red Wings včera uspěli na ledě New Jersey a výrazně k tomu pomohl i Petr Mrázek, který udržel druhé čisté konto v řadě. Pokud bude chytat i dnes, bude určitě chtít svoji šňůru prodloužit. Flyers mají ovšem tři výhry v řadě a rozhodně budou oproti svému soupeři odpočatější. Ovlivní to zápas?

Očekávaní brankáři: Brian Elliott - Petr Mrázek?

2:00 - St. Louis Blues - Ottawa Senators

Trápící se Ottawa tentokrát zavítá na led St. Louis, které usilovně bojuje o to, aby se udrželo v první trojce Centrální divize. V sestavě Senators bude dnes chybět Filip Chlapík, který utrpěl nějaké menší zranění. Ottawa má tři prohry v řadě, St. Louis jednu.

Očekávaní brankáři: Carter Hutton - Craig Anderson

2:00 - Nashville Predators - Tampa Bay Lightning

Hokejisté Nashvillu vyhráli pětkrát v řadě a dnes v noci je čeká velká zkouška. Do města jim zavítají hokejisté Tampy, kteří jsou aktuálně nejlepším týmem v NHL, když mají o bod více než druhé Vegas. Jak tento dramatický souboj dopadne?

Očekávaní brankáři: Juuse Saros? - Louis Domingue?

2:30 - Dallas Stars - Florida Panthers

Dallas zatím nenaplňuje očekávání, které se do něj vkládali před začátkem ročníku. Nicméně Stars aktuálně drží v ruce první divokou kartu a minimálně na této pozici se budou chtít udržet do konce ročníku. Naopak Florida začíná na play-off ztrácet hodně bodů a musel by se stát menší zázrak, aby se Panthers nakonec dostali do vyřazovacích bojů.

Očekávaní brankáři: Ben Bishop - James Reimer

3:00 - Edmonton Oilers - Buffalo Sabres

Duel dvou slabších týmů se odehraje v Edmontonu. Buffalo včera překvapilo úhlavního rivala Oilers a po prodloužení vyhrálo v Calgary po prodloužení. Domácí si tedy budou muset dávat na svého protivníka pozor. Dokáže Edmonton vyhrát počtvrté v řadě?

Očekávaní brankáři: Cam Talbot - Robin Lehner?

4:00 - Vancouver Canucks - Los Angeles Kings

Los Angeles v minulých týdnech ztratilo výhodné postavení v Pacifické divizi a v Západní konferenci se propadlo až na desátou pozici. Kings v noci čeká výlet do Vancouveru, kde budou chtít navázat na minulé vítězství nad Rangers. Canucks naopak v minulém zápase prohráli s Winnipegem 0:1.

Očekávaní brankáři: Jakob Märkström - Jonathan Quick?

4:00 - Vegas Golden Knights - Columbus Blue Jackets

Golden Knights vládnou Západní divizi a jsou pouhý jeden bod od prvního místa v celé soutěži. Tentokrát do Vegas zavítají hokejisté Blue Jackets, kteří pokračují v nastolených výkonech z minulé sezóny a v Metropolitní divizi jim patří třetí místo.

Očekávaní brankáři: Marc-André Fleury - Sergej Bobrovskij

4:00 - Anaheim Ducks - New York Rangers

Ducks i Rangers budou muset ve druhé polovině sezóny hrát lépe, protože momentálně na příčky zaručující play-off pár bodů ztrácí. Ducks v minulém zápase krutě prohráli se San Jose, zatímco Rangers neuspěli na ledě Kings a aktuálně mají dvě prohry v řadě. Podle aktuální formy nás čeká vyrovnaný zápas.

Očekávaní brankáři: John Gibson - Henrik Lundqvist?

4:30 - San Jose Sharks - Winnipeg Jets

Před minulým vzájemným utkáním si hokejisté Sharks dovolili vypustit pár nemístních poznámek na Winnipeg, za což byli následně na ledě tvrdě potrestání a Jets získali sladké vítězství. Rivalita mezi těmito dvěma celky značně vzrostla a dneska nás čeká zajímavý souboj.

Očekávaní brankáři: Aaron Dell - Connor Hellebuyck?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.