bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přípravná utkání: První noc patřila St. Louis

26. září 2016, 3:43

Jan Šlapáček

O první přípravné zápasy na novou sezónu se postaraly organizace St. Louis a Columbusu, které se střetly hned dvakrát. Z vítězství se v obou případech radovali hokejisté Blues, kteří v domácím utkání vyhráli 7:3 a v tom na ledě Columbusu 5:0. Modrokabátníci tedy budou muset v přípravě přidat.

St. Louis Blues - Columbus Blue Jackets

7:3 (1:1, 2:2, 4:0)

Branky a nahrávky: 12. Shattenkirk (Perron), 29. Shattenkirk (Agostino), 37. Stastny (Fabrri, Shattenkirk), 42. Fabbri (Agostino), 43. Agostino (Blais), 50. Agostino (Fabbri, Blais), 55. Blais (Agostino, Hutton) – 8. Hartnell (Gagner, Sifers), 24. Hartnell (Bergeron, Gagner), 38. Gagner (Hartnell, Atkinson).

První duel mězi těmito týmy patřil zcela jasně St. Louis. První dvě třetiny byly ještě vyrovnané, v té poslední ale předvedli hokejisté Blues ofenzivní smršť a čtyřmi góly si vystříleli vítězství 7:3.

Lukáš Sedlák (CBJ) – 0+0, -3, 0 střel, čas na ledě 15:59

1. hvězda utkání: Kenny Agostino (STL)
2. hvězda utkání: Kevin Shattenkirk (STL)
3. hvězda utkání: Robby Fabbri (STL)

Columbus Blue Jackets - St. Louis Blues

0:5 (0:2, 0:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 11. Galiardi (Stastny), 19. Rattie (Pääjärvi), 36. Brodziak (Galiardi), 50. Nystrom (Ferraro, Kyrou), 60. Kyrou (Nystrom)

St. Louis do druhého utkání vstoupilo ve velmi mladé sestavě, ale na výsledku se to neprojevilo. Mladíci Blues ukázali, že se chtějí poprat o šanci dostat se do NHL a odehráli výborné utkání. Columbus měl ve svých řadách například Foligna s Jennerem, ale ani jeden se nedokázal výrazněji prosadit. Jedná se však pouze o přípravu, tudíž Blue Jackets nemusí panikařit.

Adam Musil (STL) - 0+0, 0, 1 střela, čas na ledě 11:45

1. hvězda utkání: TJ Galiardi (STL)
2. hvězda utkání: Robert Bortuzzo (STL)
3. hvězda utkání: Matt Calvert (CBJ)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.