bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů: Rittich držel Calgary nad vodou. Kampf slaví první gól v sezóně!

22. října 2018, 5:02

Jan Šlapáček

Čeští hokejisté o sobě v noci dali vědět! Nejvíce se ze všech blýskl brankář David Rittich, který na ledě Madison Square Garden podal skvělý výkon, dotáhl Calgary k vítězství a byl vyhlášen první hvězdou utkání. Prvního gólu v této sezóně se poté dočkal David Kampf.

David Rittich (Calgary Flames)

Skvělý výkon českého brankáře. Rittich proti Rangers pochytal 44 střel a stal se základním stavebním kamenem pro vítězství Flames, kteří nakonec porazili Rangers v poměru 4:1.

Český gólman dostal od trenérů důvěru podruhé v sezóně a ani tentokrát nezklamal. Pozice Ritticha v Calgary se tímto zápasem hodně upevnila.


David Kampf (Chicago Blackhawks)

Prvního gólu v této sezóně se dočkal David Kampf a může děkovat především čárovému rozhodčímu. Právě od něj se totiž nečekaně odrazil kotouč do mezikruží, odkud se český útočník nemýlil a prostřelil překvapeného brankáře. Asistenci si u tohoto gólu připsal bek Jan Rutta, jenž v tomto zápase bodoval dokonce dvakrát.


Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Chicago Blackhawks - Tampa Bay Lightning 3:6

David Kampf (CHI) – 1+0, 2 střely, čas na ledě 10:45
Jan Rutta (CHI) – 0+2, 1 střela, čas na ledě 17:04 
Ondřej Palát (TBL) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 15:40


New York Rangers - Calgary Flames 1:4

Filip Chytil (NYR) - 0+0, 4 střely, čas na ledě 15:31 
Michael Frolík (CGY) - 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:35 
David Rittich (CGY) - 44 zák., 1 gól, úsp. 97,8 %


Anaheim Ducks - Buffalo Sabres 2:4

Andrej Šustr (ANA) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 12:19 
Vladimír Sobotka (BUF) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 14:12

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.