bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů: Polák se porval s Jaškinem, Hertl asistoval

24. května 2016, 7:19

Jan Šlapáček

Čeští hokejisté byli dnes v noci hodně na očích. Nejdříve na sebe upozornili Dmitrij Jaškin s Romanem Polákem, kteří se pustili do ruční výměny názorů. Ve třetí třetině se poté řada dostala na Tomáše Hertla, který si připsal asistenci u vítězné branky San Jose.

Dmitrij Jaškin a Roman Polák

V play-off se rozhodně nehraje v rukavičkách, o čemž vypovídá i noční bitka mezi českými hokejisty. V polovině duelu se u mantinelu začali pošťuchovat Polák s Jaškinen a o pár okamžiků později již byly rukavice na ledové ploše.

V bitce byl o něco aktivnější urostlý obránce, jenž se k celé situaci nechtěl po zápase příliš vyjadřovat. "Nechci o tom mluvit, občas se to prostě takhle stane. On ví, co udělal," řekl na tuto bitku Roman Polák zámořskému novináři.

Tomáš Hertl

V utkání byl také hodně vidět útočník Tomáš Hertl, který si připsal asistenci u vítězného gólu Sharks. Český hokejista byl i chvíli veden jako střelec úvodní branky utkání, ale po prozkoumání videa byl tento gól připsán na konto Vlasice. To však Hertla vůbec mrzet nemusí.


Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry

St. Louis Blues - San Jose Sharks 3:6

Dmitrij Jaškin (STL) - 0+0, 1 střela, čas na ledě 7:59 
Roman Polák (SJS) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 10:57 
Tomáš Hertl (SJS) - 0+1, 2 střely, čas na ledě 15:00

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.