bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů a Slováků: Vrána znovu za hvězdu, zazářil prvním hattrickem

4. listopadu 2019, 4:20

Jiří Sameš

V noci z neděle na pondělí 4. listopadu se hrála National Hockey League pouze na dvou stadionech. Z českých a slovenských hokejistů zazářil útočník Jakub Vrána, když se za Washington Capitals zaskvěl v domácím zápase proti Calgary Flames prvním hattrickem v kariéře.

Jakub Vrána (Washington Capitals)

Vrána prožil druhé výborné utkání po sobě.

Své představení rozjel na začátku dvanácté minuty, kdy srovnal skóre na 1:1. Po bekhendové přihrávce od útočníka Jevgenije Kuzněcova, prostřelil bez přípravy brankáře Cama Talbota z předbrankového prostoru.

Druhý gól přidal o čtyři minuty později a poslal jím Capitals do vedení 2:1. Uspěl zde rychlou střelou z levého kruhu pro vhazování.

Hattrick potom završil v čase 35:05, hokejisté Washingtonu vedli tehdy 3:2. Dostal se za obranu soupeře, do samostatného úniku – první střelecký pokus mu nevyšel, ujala se až dorážka.

Po skončení duelu byl Vrána pochopitelně vyhlášen jeho první hvězdou.

Vrána, třiadvacetiletý hokejista, má v sezoně 2019-2020 aktuálně na svém kontě za 16 zápasů devět gólů a celkem 14 kanadských bodů.

Capitals získali díky výhře 4:2 nad Flames čtvrtý úspěch v řadě a osmý úspěch z posledních devíti zápasů. Za uvedené období dokázali vždy bodovat.

V tabulce Metropolitní divize, Východní konference jsou nyní v obou případech na prvním místě (bilance 11-2-3).

Příští duel sehrají až v noci na pátek, když zavítají na led Florida Panthers.

---

Přehled českých a slovenských hokejistů, kteří zasáhli do hry:

Washington Capitals vs Calgary Flames 4:2

Michal Kempný (WSH) - 0+1, 2 střely na bránu, čas na ledě 20:50
Radko Gudas (WSH) - 0+0, 0 střel na bránu, čas na ledě 16:49
Jakub Vrána (WSH) - 3+0, 5 střel na bránu, čas na ledě 14:01
Michal Frolík (CGY) - 0+0, 2 střely na bránu, čas na ledě 12:38

Anaheim Ducks vs Chicago Blackhawks 2:3 pp

Dominik Kubalík (CHI) - 0+1, 3 střely na bránu, čas na ledě 12:28
David Kämpf (CHI) - 0+0, 0 střel na bránu, čas na ledě 14:43

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.