bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů a Slováků: Šanci chytil za pačesy, Jaškin debutoval gólem

6. května 2017, 9:10

Martin Zíta

Český útočník si na svůj první zápas v letošním play-off musel počkat až do druhého kola a podle mnohých vůbec posledního zápasu St. Louis v letošní sezoně. Ovšem i díky trefě Dmitrije Jaškina se St. Louis vyřazení vyhnulo a série s Nashvillem pokračuje.

Dmitrij Jaškin (St. Louis Blues)

Naskočil poprvé od druhého dubnového týdne a trenérovi ukázal, že místo v sestavě si rozhodně zaslouží. Dmitrij Jaškin totiž při svém debutu v letošním play-off, celkově třináctém zápase ve vyřazovacích bojích, hrál důležitou roli při cestě za šestým zápasem.

Český útočník ve druhé třetině otevřel střelecký účet zápasu, a Blues díky němu dostali svého soka pod tlak. "Je to neuvěřitelné. Museli jsme vyhrát a zvládli jsme to. Všichni jsme hrozně šťastní. Teď máme chvíli, abychom si to užili, ale brzy se musíme soustředit na další zápas," řekl po zápase Jaškin novinářům.

St. Louis zvítězilo v pátém duelu 2:1 a stav série je stále lichotivější pro Predators, kteří mohou čtvrtý rozhodující krok udělat na domácím ledě.

Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

St. Louis Blues – Nashville Predators 2:1

Vladimír Sobotka (STL) 0+1, 1 střela, čas na ledě 16:19
Dmitrij Jaškin (STL) 1+0, 8 střel, čas na ledě 15:46


Anaheim Ducks – Edmonton Oilers 4:3pp

A. Sekera (EDM) 0+0, 0 střel, čas na ledě 1:54

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.