bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů a Slováků: Mrázek slavil výhru, Kaše a Nečas asistovali

12. října 2019, 4:50

Jiří Sameš

V noci z pátku na sobotu 12. října měla National Hockey League na svém programu pouze tři zápasy, čeští hokejisté se v nich ale úplně neztratili. Brankář Petr Mrázek totiž oslavil další výhru, útočníci Ondřej Kaše, Martin Nečas asistovali.

Ondřej Kaše (Anaheim Ducks)

Kaše si na konci 35. minuty připsal první asistenci na vítěznou trefu utkání mezi Columbus Blue Jackets a Ducks, kterou vsítil obránce Cam Fowler. Anaheim se tehdy dostal do vedení 2:0.

Petr Mrázek (Carolina Hurricanes)

Mrázek měl za Hurricanes proti New York Islanders celkem 17 úspěšných zákroků, dvakrát inkasoval. Při svém letošním třetím startu zapsal třetí výhru.

Martin Nečas (Carolina Hurricanes)

Nečas ve 36. minutě asistoval u gólu útočníka Erika Hauly, po závěrečné siréně se branka také ukázala býti jako vítězná. Hurricanes díky ní získali nad Islanders náskok 3:2.

Přehled českých a slovenských hokejistů, kteří zasáhli do hry:

Buffalo Sabres - Florida Panthers 3:2 sn

Vladimír Sobotka (BUF) - 0+0, 1 střela na bránu, čas na ledě 15:19

Columbus Blue Jackets - Anaheim Ducks 1:2

Ondřej Kaše (ANA) - 0+1, 4 střely na bránu, čas na ledě 15:50

Carolina Hurricanes - New York Islanders 5:2

Petr Mrázek (CAR) - odchytal 60:00, 17 zákroků, 89.5%
Martin Nečas (CAR) - 0+1, 1 střela na bránu, čas na ledě 14:07

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.