bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů a Slováků: Mladík Zacha napnul síť a jeho řádění pokračuje

4. února 2017, 4:58

Martin Zíta

Už tři zápasy v řadě dokázal Pavel Zacha procpat své jméno do střelecké listiny, dvakrát jako nahravač a proti Calgary konečně také jako střelec. Bodoval navíc už ve čtvrtém z posledních pěti zápasů. Český mladík tak momentálně zažívá nejlepší období ve své krátké kariéře.

Pavel Zacha (New Jersey Devils)

Už ve třetím zápase za sebou se podařilo bodovat Pavlu Zachovi. Tentokrát se mladý útočník prosadil střelecky, když proti Calgary zaznamenal pátý gól v sezoně. Z posledních pěti zápasů má Zacha čtyři body a celkem je v sezoně na dvanácti (5+7).

Jeho trefa ale Devils štěstí nepřinesla, pouze jeden bod za remízu po šedesáti minutách. Z výhry se tak mohl naopak radoval Michael Frolík, jenž měl dokonce prsty v rozhodující trefě Švéda Backlunda.

Tomáš Tatar (Detroit Red Wings)

Dvě asistence si připsal slovenský útočník Tomáš Tatar v utkání Detroitu a newyorských Islanders. Tatar byl vyhlášen první hvězdou večera a kromě svých dvou bodů si mohl užít také stejný bodový přísun pro Red Wings.


Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Pittsburgh Penguins – Columbus Blue Jackets 4:3pp

Lukáš Sedlák (CBJ) 0+0, 1 střela, čas na ledě 11:11


Detroti Red Wings – NY Islanders 5:4

Petr Mrázek (DET) odchytal 60:00 minut, 32 zákroků, úspěšnost 88,9 %
Tomáš Tatar (DET) 0+2, 2 střely, čas na ledě 16:25


New Jersey Devils – Calgary Flames 3:4pp

Pavel Zacha (NJD) 1+0, 1 střela, čas na ledě 17:27
Michael Frolík (CGY) 0+1, 1 střela, čas na ledě 19:21


Carolina Hurricanes – Edmonton Oilers 2:1

Andrej Sekera (EDM) 0+0, 1 sřela, čas na ledě 24:07


Florida Panthers – Anaheim Ducks 2:1

Jaromír Jágr (FLA) 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:40

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.