bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů a Slováků: Hertl asistoval u vítězné branky Sharks, Voráček dřel bez bodu

31. prosince 2015, 7:30

Jan Šlapáček

Z bodového hlediska našim krajánkům tato noc vůbec nevyšla, protože se do statistik dokázal jednou asistencí zapsat pouze Tomáš Hertl. Poslední noc v tomto roce tedy nebyla příliš dobrá.

Tomáš Hertl (San Jose Sharks)

Útočník San Jose se stal jediným českým zástupcem, kterému se v noci podařilo bodovat. Tomáš Hertl asistoval ve třetí třetině u vítězné branky Sharks a výraznou měrou se tedy podílel na vítězství svého celku. V posledních duelech se Hertlovi začíná bodově dařit.

Jakub Voráček (Philadelphia Flyers)

Jakub Voráček byl na ledové ploše hodně vidět, ale neměl potřebné štěstí. Nejvíce se tedy bude pravděpodobně mluvit o jeho potyčce s Wingelsem z druhé třetiny. Sám útočník zcela jistě doufá, že se mu v novém roce bude dařit lépe, než doposud.

Roman Polák (Toronto Maple Leafs)

Obránce Roman Polák odehrál na ledě Penguins velice dobré utkání. Na ledové ploše strávil přes jednadvacet minut a každé střídání odehrál bez problémů. Navíc zápas skončil s kladným bodem ve statistice +/-.

Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry

Pittsburgh Penguins - Toronto Maple Leafs 2:3sn.

Roman Polák (TOR) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 21:01 
Martin Marinčin (TOR) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 9:06


Ottawa Senators - New Jersey Devils 0:3

Jiří Tlustý (NJD) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 13:00


Tampa Bay Lightning - New York Rangers 2:5

Andrej Šustr (TBL) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 17:39


San Jose Sharks - Philadelphia Flyers 4:2

Tomáš Hertl (SJS) - 0+1, 1 střela, čas na ledě 13:58 
Radko Gudas (PHI) - 0+0, 1 střela, čas na ledě 21:11
Jakub Voráček (PHI) - 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:49

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.