bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů a Slováků: Frolík s Rittichem mezi hvězdami, Hronek, Kaše a Simon asistovali

12. ledna 2019, 7:00

Jiří Sameš

Ačkoliv bylo na sobotu, 12. ledna, v akci pouze šest českých hokejistů, jednalo se o úspěšnou noc. Mezi hvězdami se totiž ocitli brankář David Rittich a útočník Michael Frolík, kteří výrazně pomohli k výhře Calgary Flames nad Floridou Panthers. Neztratili se ale ani obránce Filip Hronek a útočníci Ondřej Kaše, Dominik Simon.

Michael Frolík (Calgary Flames)

Frolík krátce po polovině utkání snižoval ztrátu svých Flames proti Panthers na 1:2. Brankáře Roberta Luonga překonal, když před jeho bránou tečoval nahození útočníka Mikaela Backlunda od pravého mantinelu. Zaznamenal tak svůj jedenáctý gól v letošní sezoně. V zápase poté ještě dvakrát asistoval a nakonec byl vyhlášen první hvězdou.

David Rittich (Calgary Flames)

Rittich v utkání Flames proti Panthers zaznamenal celkem 24 úspěšných zákroků. Připsal si šestnáctou výhru v sezoně 2018/2019. Vyhlášen byl třetí hvězdou utkání.

Přehled českých a slovenských hokejistů, kteří zasáhli do hry:

Carolina Hurricanes - Buffalo Sabres 4:3

Vladimír Sobotka (BUF) - 0+0, 2 střely, čas na ledě 15:22


Winnipeg Jets - Detroit Red Wings 4:2

Filip Hronek (DET) - 0+1, 1 střela, čas na ledě 17:02


Calgary Flames - Florida Panthers 4:3

David Rittich (CGY) - odchytal 60:00, 24 zákroků, 88.9%
Michael Frolík (CGY) - 1+2, 1 střela, čas na ledě 15:15


Anaheim Ducks - Pittsburgh Penguins 4:7

Ondřej Kaše (ANA) - 0+1, 1 střela, čas na ledě 16:05 
Dominik Simon (PIT) - 0+1, 0 střel, čas na ledě 14:23

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.