bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Představujeme nováčka: Vstupenky na Vegas za dvacku, ale taky za pár tisíc

3. srpna 2017, 12:00

Jiří Lacina

Pokud jste z okolí Las Vegas, těšíte se na hokej světové úrovně a báli jste se o cenu lístků, můžete být v klidu, píšou místní noviny. Golden Knights před pár dny zveřejnili ceny vstupenek a taková drahota to nebude. Aspoň většinou…

Výjimek, kdy bude nutné si za hokej připlatit, se samozřejmě pár najde. Například na otevírací duel sezóny 10. října s Arizonou. Nebo na ty nejatraktivnější celky. Lístky na Carolinu budou k mání už od 27 dolarů, na Toronto nebudou pod stovku. Rozhodovat bude rovněž den, kdy se utkání hraje. Na zápasy ve všední dny budou lístky levnější než o víkendu.

Nejdražší bude samozřejmě historicky úvodní duel nového klubu. Fanoušci Zlatých rytířů si budou muset na domácí premiéru pár dnů počkat. Sezóna začne 4. října 2017. Hráči Vegas vstoupí do hry 6. října na ledě Dallasu. V sobotu, o den později, si zahrají v Arizoně. Pak se oba tyto kluby přesunou do Vegas, kde si dají 10. října odvetu. Vstupenky na domácí premiéru neseženou fanoušci pod 144 dolarů. Ty nejluxusnější lóže budou k dostání za 4 452 USD.

Jinak by ale hokej v Las Vegas neměl přijít na přemrštěné peníze. Ceny vstupenek na méně atraktivní týmy ve všední dny budou začínat obvykle někde kolem padesáti dolarů. Obhájci Stanley Cupu z Pittsburghu přiletí na západ 14. prosince, lístky na ně budou za 99 – 1500 dolarů.

Pro srovnání, hokej je v NHL nejdražší v Torontu. Poptávka po zimní hře je zde tak vysoká, že si Maple Leafs v minulé sezóně mohli říkat za vstup do arény v průměru 377 dolarů. Následují New York Rangers (317) a Chicago Blackhawks (297). Přestože náklady spojené s návštěvou utkání NHL neustále rostou, pořád je v ní několik klubů, kde je průměrná cena lístku těsně pod nebo kolem sta dolarů – Anaheim, Florida, Arizona nebo Carolina patří k těm nejlevnějším.

Pokud jde o Golden Knights, podle čerstvých informací mají Rytíři už zhruba 14 tisíc předplatitelů, kteří si pořídili permanentky. Koupit se dají i balíčky na zhruba čtvrt (11) nebo půl (22) domácí sezóny. Vše nasvědčuje tomu, že s návštěvností by ve Vegas v premiérovém ročníku problémy mít neměli. Pokud nebude zcela vyprodáno, měly by se návštěvy blížit kapacitě haly.

Ceny vstupenek na vybrané zápasy Golden Knights:

10. října: Arizona Coyotes 144 – 4452 $
13. října: Detroit Red Wings 95 – 1104 $
15. října: Boston Bruins 68 – 1219 $
17. října: Buffalo Sabres 33 – 1000 $
14. prosince: Pittsburgh Penguins 99 – 1500 $
31. prosince: Toronto Maple Leafs 107 – 2000 $

Předešlé díly:

Představujeme nováčka: První expanze po 17 letech, 31. klub je z Las Vegas
Představujeme nováčka: Hokej u nás nebude nuda, slibují v Las Vegas
Představujeme nováčka: Za prvním Stanley Cupem s kurzem 200:1
Představujeme nováčka: Las Vegas cílí na Hispánce. Přenosy Rytířů budou i ve španělštině

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.