bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Potvrzeno. Erik Karlsson zůstává v San Jose, upsal se na osm let

17. června 2019, 16:58

Matěj Hodoval

Vedení Žraloků ze San Jose se dohodlo s hvězdným obráncem Erikem Karlssonem na osmiletém kontraktu. Karlsson si vydělá více než 88 milionů dolarů.

Pro Karlssona byla uplynulá sezona vůbec první v tyrkysovém dresu. Kvůli zranění odehrál rodák z Landsbro pouze třiapadesát zápasů, během nichž nasbíral tři góly a přidal dvaačtyřicet asistencí. V tabulce pravdy skončil na +6.

Vyjma jediného utkání byl následně švédský zadák trenérům k dispozici po celou vyřazovací část. Za devatenáct utkání se mu povedlo vstřelit dvě branky a na šestnácti se podílet asistencí.

Po skončení sezony se musel dvojnásobný vítěz Norris Trophy podstoupit operaci poté, co se potýkal s problémy s třísly. Dle vyjádření kalifornského klubu by měl být připraven pro následující ročník National Hockey League.

Ačkoliv nebyl svému mužstvu k dispozici plně zdráv po celou sezonu, vedení Žraloků zaujal natolik, že se ho rozhodlo oslovit s lukrativní nabídkou.  Devětadvacetiletý Karlsson kývl na osmiletou smlouvu, která mu ročně zařídí příjem přes 11 milionů dolarů.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.