bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Potřebujeme kluky, kteří tým převezmou, komentoval Dustin Brown

4. února 2020, 17:10

Jiří Sameš

Také letošní sezona bude v podání Los Angeles Kings označena za hrubě nevydařenou. Důvod je přitom zcela evidentní. Kalifornský tým si musí projít přestavbou, aby se mohl vrátit znovu na nejvyšší příčky.

Chvíli to potrvá. Pokud máme Kings opět registrovat v popředí tabulky, budou muset najít několik talentovaných mladíků. Ať už díky výměnám nebo draftu. ... Jádro týmu prostě stárne.

Všem je to nepochybně moc dobře známé. Posledně se o tom zmínil třeba útočník Dustin Brown.

„Především je třeba, aby byly otázky tohohle typu zodpovězeny interně," sdělil hokejista deníku The Los Angeles Times.

„Osobně chci hrát tak dlouho, jak jen budu moct. Stejně tak tady ale musí být i kluci, kteří tenhle tým posunou v budoucnu na další úroveň," pokračoval. 

Reportérka Helene Elliottová z výše jmenovaného deníku poznamenala, že Los Angeles měli momentálně táhnout útočníci Tanner Pearson, Tyler Toffoli. Ještě před pár lety byli považováni za budoucnost týmu. 

Avšak Tanner Pearson je pryč od listopadu 2018. Tyler Toffoli jej potom bude za pár týdnů pravděpodobně následovat. 

„Chci pokračovat tak dlouho, jak jen budu moct," zopakoval Dustin Brown.

„Zároveň chci být také ale součástí dobrého týmu. Musíme najít způsob, jak pomoci mladším hokejistům, aby se zlepšili," přidal další své postřehy. 

Brownovi, pětatřicetiletému Američanovi, vyprší smlouva až po skončení sezony 2021-2022.

18. července 2013 podepsal s Kings osmiletý kontrakt na celkem 47 milionů dolarů. Dohoda zahrnuje modifikovanou doložku o nevyměnitelnosti (konkrétně sedm týmů).

V období 2019-2020 odehrál zatím 49 zápasů, přičemž v nich vstřelil 10 gólů a zapsal celkem 24 kanadských bodů.

„Nikdo z nás nemládneme. Potřebujeme nějaké kluky, kteří tenhle tým převezmou," nezapomněl doplnit k tématu.

Kromě Toffoliho se silně hovoří rovněž o odchodu obránce Aleca Martineze. Jistotu zde ovšem nemá pochopitelně i mnoho dalších mužů.

Hokejisté Los Angeles jsou potom nyní v tabulce Západní konference na posledním, patnáctém místě (bilance 19-29-5).

Uzávěrka přestupů NHL 2020 je na programu 24. února.

Sledujte:
Uzávěrka přestupů NHL 2020: O čem se spekuluje v zámoří? – online

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.