bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Pokračování úspěšné spolupráce. Hershey Bears budou nadále farmou Washingtonu

16. května 2020, 15:00

Ondřej Mach

Washington Capitals a Hershey Bears prodloužili vzájemnou spolupráci až do konce sezony 2023/24. Organizace to oznámila v pátek prostřednictvím generálního manažera Washingtonu Briana MacLellana a viceprezidenta hokejových operací Hershey Bryana Helmera.

„Naše dlouhodobé partnerství jsme si užili a jsme rádi, že ho můžeme rozšířit. Hershey má v American Hockey League obrovskou historii. Jsou dobře fungující a prvotřídní organizací. Věříme, že jejich vítězná kultura poskytuje našim prospektům nejlepší příležitost k rozvoji,“ uvedl pro oficiální web Caps MacLellan.

Medvědi jsou nejdéle působícím klubem v soutěži, AHL hrají už od roku 1938. Za tu dobu jedenáctkrát získali Calder Cup, naposledy v roce 2010. Spolupráce s Capitals trvá patnáct let, Hershey se přitom hned dvanáctkrát probojovalo do play off a pětkrát došlo až do finále. Žádný jiný klub AHL nebyl v uvedeném období tak úspěšný.

„Hershey Bears jsou nadšení, že můžou pokračovat v partnerství s jednou z elitních franšíz v NHL. Obě organizace založily vítěznou kulturu, která jde ruku v ruce s organizačním rozvojem na úrovni NHL i AHL. Bears a Capitals během tohoto dlouhodobého partnerství zažili mnoho úspěchů a my se těšíme, že v něm budeme pokračovat i v dalších letech,“ připojil se Helmer.

Farmářský celek týmu z hlavního města USA se ve zkráceném ročníku může pyšnit nejvyšší návštěvností v soutěži, na domácí stadion Giant Center v průměru dorazilo 8753 fanoušků. V divácké návštěvnosti byli Bears nejlepší ve dvanácti z posledních čtrnácti sezon.

Klub pomohl s rozvojem mnoha známých hráčů, tento rok za Capitals nastoupilo celkem čtrnáct bývalých nebo současných hokejistů Hershey. Mezi nimi například John Carlson, Braden Holtby, Dmitrij Orlov, Jakub Vrána nebo Tom Wilson.

Čtěte také:
Jsme s Vámi, jen zachovejte věrnost. Montreal vrací peníze za neodehrané zápasy
Nevidím důvod, proč bychom se k sezóně měli vracet, oponuje Karlsson Bettmanovi

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.