bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Pod kontrolou. Lightning znovu otevírají svá tréninková centra

25. června 2020, 18:47

Matěj Hodoval

Hokejisté Tampy Bay mohou znovu pokračovat v přípravě před restartem letošního ročníku National Hockey League. V týmu Bolts vyšel nedávno třem hráčům pozitivní test na koronavirus.

Pět dní po uzavření tréninkového centra se Blesky z Tampy Bay mohou vrátit do dobrovolných tréninků v malých skupinkách, které jsou součástí druhé fáze ligového plánu před začátkem vyřazovací části.

Klub reagoval na testování na COVID-19, který se potvrdil 19. června u tří hokejistů Bolts. Ti pochopitelně okamžitě zamířili do povinné karantény.

„V organizaci Lightning děláme vytrvale vše, co je v našich silách, abychom zajistili zdraví a bezpečnost našich hráčů, realizačního týmu, fanoušků a celé komunity,“ stojí v prohlášení generálního manažera Juliena BriseBoise.

Právě ve státě Florida značně případy koronaviru rostou. Před třemi dny, tedy 22. července, zde počet nakažených přesáhl stotisícovou hranici.

„S výrazným nárůstem případů v Tampě a celkově ve státě Florida prosíme každého, hlavně mladé lidi, aby pomohli zpomalit šíření pandemie pečlivým sledováním doporučení vládních úředníků. Musíme spolupracovat jako komunita, abychom to šíření zpomalili,“ dodává BriseBois.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.